free download 78 travel guides written by experts

Proba de indemanare, meniul pentru 200 de persoane si un test

sub presiune “la triplu” au situat MasterChef din nou in topul preferintelor romanilor

Lupta în bucătăria MasterChef a continuat ieri seară cu noi provocări. Emoții, presiune și determinare au fost elementele care nu au lipsit din această ediție. Probele elaborate, pline de suspans și concurenții din ce în ce mai aprigi în lupta pentru titlul de MasterChef au fost urmărite de peste 1,6 milioane de telespectatori pe întreg parcursul emisiunii, iar 2,3 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai aprig show culinar în minutul de aur de la 20:57.

Ediția de luni a înregistrat 11,2 puncte de rating și 24,8% share în intervalul de difuzare 20:30 – 22:28, pe publicul comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani. Următorul post clasat a înregistrat 7,3 puncte de rating și 16,2% share pe această categorie.

La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus cu 8,4 puncte de rating și 16,3% share. Postul clasat pe locul doi a înregistrat o audiență medie de 7.4 puncte de rating și 14,3% share, în timp ce emisiunea culinară difuzată pe același interval orar de o altă televiziune a obținut 5,4 puncte de rating și 10,4% share, ocupând a treia poziție în clasament.

La nivel național, PRO TV rămâne și de această dată pe primul loc cu o audiență medie de 8,9 puncte de rating și 17,4% share, în timp ce locul secund a obținut 7,5 puncte de rating și 14,6% share. În același interval orar, emisiunea culinară difuzată pe un post competitor a obținut 4,5 puncte de rating și 8,9% share, situându-se pe locul trei în clasament.

Ediția a început cu o probă aparent simplă pentru unii concurenți și anume spuma de albuș de ou, făcută cu telul. Chef FOA și Chef Adrian Hădean au făcut o demonstrație înaintea probei, în timp ce Chef Patrizia Paglieri i-a cronometrat. Cei doi chefi au făcut o spumă de ouă perfectă în doar 60 de secunde. Primul concurent care a terminat cu succes proba a fost Rasty. Rând pe rând, concurenții au numărat plini de emoție până la 10 cu bolul deasupra capului. Cel care a reușit să termine pe ultimul loc această probă a fost Tavi, după o luptă aprigă împotriva Gretei.

Câștigarea acestei probe i-a adus lui Rasty avantajul de a-și forma echipa pentru etapa următoare, în schimb ce Tavi nu a avut voie să gătească ci doar să ajute ambele echipe la următoarea provocare în deplasare.

Proba numărul doi s-a desfășurat la o fabrică de textile, unde concurenții au gătit pentru mai mult de 200 de angajate. Cele două echipe, cea roșie condusă de Rasty și cea albastră, condusă de doamna Elena, s-au luptat pentru a câștiga voturile doamnelor invitate la masă. Unii concurenți au recurs la metode mai neobișnuite și au vrut să impresioneze și prin forma fizică, nu doar prin gust. Cu toate că echipa roșie părea a avea avantaj, Rasty având privilegiul de a-și alege toți concurenții pe care îi consideră cei mai buni, echipa albastră a ieșit învingătoare, spre surprinderea tuturor.

Pierderea probei i-a dus la testul sub presiune pe Tavi, Rasty, Siserman și Tudor, cărora la sugestia Chef Patrizia Paglieri li s-au alăturat Ioana și Patricia. Fiecare chef le-a prezentat concurenților cum le place lor cel mai mult să fie gătit pieptul de pui. Chef Adrian Hădean preferă pieptul de pui la tigaie, cu crustă crocantă și interior suculent, Chef FOA îl preferă pe cel în crustă de pesmet, iar Chef Patrizia Paglieri piept de pui umplut cu șuncă de Parma și mozzarella, cu sos de lămâie.

Concurenții au fost nevoiți să gătească toate cele trei preparate într-un timp scurt, însă la final când au fost chemați cu farfuriile în față, Chef Patrizia a constatat cu uimire că doar un concurent a înțeles ce trebuie să gătească la preparatul ei, restul pregătind o altă rețetă ce a trimis farfuriile lor direct în coșul de gunoi. Cea care a părăsit bucătăria MasterChef după acest test a fost Iuliana.

Urmărește MasterChef, competiția unde doar cei mai buni rezistă probelor de foc la care sunt supuşi şi reuşesc să atingă standardele impuse de cei trei chefi!

Toate edițiile MasterChef pot fi găsite oricând pe voyo.ro.

MasterChef – Prinde gustul competiţiei, la PRO TV!

Bucuresti, 28.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *