free download 78 travel guides written by experts

Proaspatul tatic Dan Negru intra in jocul prichindeilor pe platoul de filmare

Vezi cum se descurcă prezentatorul cu 52 de copii, miercuri, la Te pui cu blondele!

Miercuri, Dan Negru schimbă povestea în arena blondelor! 50 de prinţese şi 2 cavaleri intră în competiţie, într-o ediţie specială de Ziua Mamei la “Te pui cu blondele”. Proaspăt tătic pentru a doua oară, carismaticul prezentator intră pe terenul de joacă chiar în platoul de filmare! Cum se va descurca cu 52 de prichindei de clasa a IV-a, rămâne de văzut miercuri, de la 20.20!

Săptămâna aceasta, în preajma zilei de 8 martie, Dan Negru arbitrează o înfruntare specială la “Te pui cu blondele”. În platoul emisiunii vor veni cele mai frumoase invitate ale sale din toate timpurile, aşa cum le numeşte prezentatorul, mai exact, 50 de fetiţe de clasa a IV-a. Împotriva lor îşi unesc forţele doi fraţi gemeni de 10 ani care vor trebui să facă faţă nu numai întrebărilor de concurs, ci şi întrebărilor iscoditoare ale micuţelor prinţese: cum stau cu fetele, care dintre ei mănâncă mai mult şi ce vedetă ar alege pentru a prezenta “Te pui cu blondele”. Nici Negru nu a scăpat de rafala de curiozităţi, una dintre fetiţe dorind să afle dacă prezentatorul ştie ce este un verb nepredicativ.

Chiar dacă toţi copiii vor pleca acasă cu fel de fel de cadouri, confruntarea rămâne: vor reuşi cei doi băieţi să le facă faţă celor 50 de prinţese? Dar Negru celor 52 de prichindei? Deznodământul, miercuri, de la 20.20.

Telespectatorii pot afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii tepuicublondele.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/tepuicublondele.

Bucuresti, 06.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *