free download 78 travel guides written by experts

PRO TV – pe prima treapta a podiumului audientelor

La revedere, Europa, ne vedem la anul!

Meciul dintre Rosenborg și Steaua, transmis aseară în direct de PRO TV, a fost urmărit în medie de aproape 1.9 milioane de telespectatori în intervalul de difuzare 21:00 – 22:54. Cel mai urmărit minut al meciului, cel de la 21:14, a strâns în fața televizoarelor aproape 2 milioane de microbiști.

PRO TV a fost lider de audiență pe toate categoriile de public. Pe targetul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, meciul a înregistrat 10.2 puncte de rating și o cotă de piață de 27.4%, următorul post clasat înregistrând 4.1 puncte de rating și 11% cotă de piață.

O victorie amară pentru elevii lui Mirel Rădoi

În returul din Norvegia, Steaua a luptat pentru o calificare în grupele Europa League. Din păcate, singurul gol al partidei marcat de Adi Popa în minutul 54 nu a fost suficient pentru a accede mai departe în competiția europeană.

Pentru prima dată în ultimii 12 ani, România nu va avea nicio echipă în marile competiții europene! Astra lui Șumudică a pierdut aseară calificarea în doar 5 minute, Van der Linden și Muhren marcând pentru Alkmaar în minutele 80 și 85.

Ne vedem la anul, Europa!

Bucuresti, 28.08.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *