Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Printr-o investitie de 1.000.000 de euro, Flamingo International deschide

un nou Flanco World la Petroşani

Potrivit oficialilor Flamingo International, deschiderea celei de-a 17-a unităţi Flanco World la Petroşani va contribui semnificativ la consolidarea prezenţei retailerului în zona Transilvaniei

Grupul Flamingo International anunţă deschiderea unui nou magazin Flanco World în oraşul Petroşani, printr-o investiţie în valoare de 1.000.000 de euro. Noul magazin care se va deschide la Petroşani ridică la 17 numărul de unităţi Flanco World deschise în ţară şi va contribui semnificativ la consolidarea retailerului de electronice, electrocasnice şi IT&C în această zonă, potrivit reprezentanţilor Flamingo International. Cel mai nou magazin Flanco World din Petroşani are o suprafaţă de 1000 metri pătraţi.  Deschiderea noii unităţi Flanco World va avea loc în data de 6 decembrie şi face parte din strategia de consolidare a prezenţei retailerului în toate regiunile ţării prin extinderea reţelei de magazine de mari dimensiuni operate sub conceptul Flanco World.

„Considerăm oraşul Petroşani unul din punctele strategice pentru extinderea Flanco World. Având ca obiectiv principal dezvoltarea reţelei în toate regiunile ţării, ne-am propus să ne consolidăm poziţia în zona Transilvaniei prin deschiderea de noi unităţi în mai multe puncte strategice, de data aceasta în Petroşani”, declară Mihaela Irimia, Sales Director Flamingo International.

Grupul Flamingo International continuă extinderea reţelei, propunându-şi ca până la sfârşitul anului 2007 să deschidă 20 de unităţi Flanco World în România. Prin dezvoltarea susţinută a reţelei Flanco World, retailerul intenţionează să atingă o suprafaţă de vânzare de aproximativ 55.000 mp până la sfârşitul lui 2007 şi de 65.000 mp până la sfârşitul lui 2008.

Bucuresti, 5.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *