free download 78 travel guides written by experts

Arta seductiei incepe cu noua colectie Camay Chic

Inspirată de parfumurile franţuzeşti,  pentru momente rafinate în doi

Colecţia Camay Chic – Seducţie şi rafinament

Şampanie franţuzească, muzică îmbietoare, petale de trandafir, mătase vaporoasă, bijuterii elegante… formula magică a seducţiei nu ar fi completă fără noul Camay Chic.

  Descoperă arta seducţiei cu noua colecţie Camay Chic: gel de duş, săpun şi spumă de baie. Trei arome noi, menite să însoţească momentele rafinate petrecute în doi.

Învăluie-te în aroma care ţi se potriveşte cel mai bine, pentru clipe de rafinament:

Fleur de l’Orangerie – un parfum sofisticat şi energizant inspirat din grădinile exotice de la Versailles. Aroma modernă a florilor de citrice se potriveşte perfect femeii dinamice şi seducătoare.

Fleur de la Nuit – parfumul tuberozelor, al iasomiei şi al gardeniilor îţi va aminti de grădinile în care te plimbai în nopţile cu lună plină. Urma paşilor tăi va fi însoţită de o aromă fină şi sofisicată care îl va fermeca.

Fleur de Tiare – cu o aromă unica de floare de Tiara – o gardenie exotică întâlnită doar în Tahiti. Parfumul dulce-hipnotic îl va face prizonierul jocului tău de seducţie.

Noua colecţie Camay Chic dedicată momentelor rafinate în doi îţi dezvăluie arta seducţiei.  Oricare ar fi alegerea ta – Fleur de l’Orangerie, Fleur de la Nuit, Fleur de Tiare – vei descoperi un parfum rafinat şi seducător, o bijuterie pentru pielea ta.

Preţ maxim recomandat:

Gel de duş 7,9 RON

Săpun 1,6 RON

Spumă de baie 11,9 RON

Bucuresti, 5.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *