free download 78 travel guides written by experts

Primul telefon cu camera foto de 8 megapixeli disponibil in Romania, LG Renoir

O interfaţă complet tactilă, Dolby Mobile şi Wi-Fi

LG Electronics România anunţă disponibilitatea pe piaţa din România pentru prima dată a unui terminal mobil cu cameră foto de 8 megapixeli. Telefonul multimedia LG-KC910 Renoir, cu un ecran complet tactil şi cameră foto cu rezoluţie de 8 megapixeli, prezentat în avanpremieră în cadrul Webstock 2008 este dotat cu o serie de caracteristici precum Wi-Fi, Dolby Mobile pentru muzică, în timp ce funcţiile camerei foto depăşesc pe cele disponibile la anumite camere foto digitale.  

„Ne bucurăm să aducem consumatorilor din România noul model LG Renoir, cu cameră foto de 8 pixeli, pentru o adevărată experienţă vizuală, auditivă şi tactilă,” a afirmat Claudia Popa, director de vânzări GSM LG Electronics România. „Interfaţa complet tactilă, Dolby Mobile pentru muzică şi suportul încorporat pentru Wi-Fi şi A-GPS completează experienţa oferită de Renoir.”

Funcţiile noului terminal LG pot fi accesate pe microsite-ul interactiv:
//renoir.lgmobile.com/uk/ sau
//renoir.lgmobile.com/ro/ (disponibil începând cu 10 Decembrie)

Specificaţiile camerei foto

Renoir poate realiza fotografii la o rezoluţie de 8 megapixeli, care pot fi editate prin funcţiile camerei pentru a fi trimise online sau printate. Unele funcţii ale camerei Renoir sunt de cele mai multe ori disponibile doar la camerele foto profesioniste individuale, printre acestea fiind lentilele certificate Schneider-Kreuznach, flash Xenon, focus manual si automat, ISO 1600 şi geo-tagging.

Unul dintre principalele avantaje ale Renoir este ecranul complet tactil şi camera foto cu rezoluţie de 8 megapixeli, cu funcţii tactile unice. Una dintre caracteristici, Touch Shot, permite utilizatorilor să fixeze obiectul printr-o simplă atingere a ecranului. Fotografierea este realizată imediat ce degetul este îndepărtat de pe ecran. Funcţia Touch Shot, disponibilă pentru prima dată la un telefon mobil, stabilizează automat imaginea şi elimină necesitatea unui buton special pentru aceasta. 

Principalul avantaj al Renoir faţă de camerele foto digitale este capacitatea de conexiune la reţelele 3G HSDPA şi Wi-Fi. Prin aceasta, timpul de aşteptare pentru trimiterea fotografiilor este redus. Acestea pot fi trimise sau încărcate direct, într-un mod mult mai simplu, de oriunde din lume. Funcţia geo-tagging, datorată capacităţilor A-GPS ale Renoir, permite localizarea geografică unde au fost realizate fotografiile şi poziţionarea acestora pe hărţi online interactive.

Modurile speciale de fotografiere face ca fotografiile realizate să aibă un look special, obţinut de obicei doar de un profesionist. Modul de fotografiere Beauty Shot reduce imperfecţiunile de pe feţele persoanelor fotografiate, făcându-le mai luminoase şi mai clare. Funcţia este atât de inteligentă încât recunoaşte feţele pe care trebuie aplicat acest efect pe anumite zone. Modul Art Shot permite utilizatorilor să folosească o serie de efecte prestabilite, pentru modificări simple precum alb şi negru, sau unele mai puţin obişnuite şi nuanţate, precum tonuri calde sau reci.

O experienţă multimedia nemaiîntâlnită

Renoir oferă o experienţă multimedia de excepţie. Renoir este primul terminal disponibil pe piaţa globală care include Dolby Mobile, o serie integrată de tehnologii audio care asigură o claritate a sunetului şi bass puternic pentru o experienţă nemaiîntâlnită în ascultarea muzicii.

Înregistrare video se realizează cu Renoir mai bine decât cu orice alt telefon, datorită capacităţii de filmare în slow-motion, la 120 cadre pe secundă, sau de comprimare a înregistrării evenimentelor lungi, folosind o înregistrare la cinci cadre pe secundă. Prin suportul încorporat pentru vizualizarea filmelor DivX şi Xvid, Renoir permite ore întregi de divertisment.

Ca şi în cazul fotografiilor, Renoir permite încărcarea oricărui conţinut creat, de la fişiere audio, video sau text, prin intermediul reţelelor 3G HSDPA sau Wi-Fi. Renoir oferă o experienţă completă web 2.0, permiţând folosirea aplicaţiilor web, inclusiv a celor care necesită GPS.
 
O interfaţă intuitivă, ce permite personalizarea

Renoir funcţionează în acelaşi mod în care gândesc oamenii. Interfaţa este atât intuitivă cât şi uşor de personalizat, cu un ecran complet tactil, care asigură spaţiul potrivit pentru funcţiile multimedia. În momentul deshiderii, telefonul îşi întâmpină utilizatorii cu un ecran care găzduieşte numeroase shortcut-uri. Acestea pot fi selectate dintr-o gamă largă de aplicaţii şi localizate pe desktop. Printre acestea se află aplicaţiile online ale Renoir, care folosesc conţinut direct de pe web pentru a oferi informaţii precum starea vremii.

Pentru aplicaţii precum text messaging, Renoir permite utilizatorilor să aleagă tipul de interfaţă pe care vor să îl folosească – fie o tastatură tactilă QWERTY, asemeni unei tastaturi de computer, fie o tastatură alfanumerică, disponibilă la majoritatea telefoanelor mobile. O altă caracteristică specifică ecranului tactil al Renoir este modul de apelare rapidă cu ajutorul fotografiilor, care permite utilizatorilor să navigheze rapid prin contacte şi să obţină mai multe informaţii printr-o simplă atingere cu degetul.

LG Renoir este disponibil acum în România în magazinele Internity, Germanos,Say,Domo,Altex,
Fonomat, la preţul recomandat de 1599 RON.

Bucuresti, 03.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *