metalshow

Pe kdo.ro ne-am dotat pentru un Mos Nicolae bogat

Am asezat pe rafturile elegante ale boutique-ului nostru virtual delicii si suprize minunate pentru ca acest Mos Nicolae sa fie de neuitat. Dulciuri rafinate si originale de la un producator german de inalta clasa, jucarii creative si pline de fantezie, care sa stimuleze imaginatia copiilor si cadouri minunate si inedite pentru copiii… mai mari.

Produse de papetarie fina, accesorii chic sau neconventionale de la Bombay Duck pentru doamnele care cauta putin rasfat in fiecare lucru, dar si jucarii care au la activ premii si trofee oferite de autoritati americane din domeniu, precum Oppenheim Toy Portfolio, “The National Parenting Center”, Dr. Toy sau “Parenting Magazine”.

Iar pentru barbati, jucaria preferata a ultimului deceniu, gadget-ul care da dependenta, Powerball – il gasiti pe site-ul partener  www.powerball-romania.com  . In diverse forme si cu diferite functii, cu lumini de diverse culori, metalice sau sport, cu accesorii de tot felul pentru cei mai avansati, Powerball este cadoul cu care nu veti da gres la targetul masculin.

Pentru cei care au fost cuminti si nu numai, Mos Nicolae are multe provizii pregatite pe www.kdo.ro

Bucuresti, 03.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *