free download 78 travel guides written by experts

Primul episod al noului sezon MasterChef a fost lider de audienta

Un concurent a câștigat aseară primul șorț de aur din acest sezon

Un nou sezon al celui mai urmărit cooking show din România, MasterChef, a debutat aseară la PRO TV. Prima ediție a fost urmărită în medie de peste 1.1 milioane de telespectatori la nivel național, pe tot intervalul de difuzare cuprins între 20:30 și 22:31. Aproape 1.6 milioane de telespectatori au urmărit startul competiției, de la 20:30.

MasterChef a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV a obținut 9.2 puncte de rating și 24.4% share, în timp ce postul de pe locul doi a înregistrat 5.8 puncte de rating și 15.4% share.

13 concurenți au reușit să obțină aseară un șorț MasterChef. Preparatele lor i-au impresionat pe cei trei Chefi, astfel încât aceștia au hotărât să le ofere mult râvnitul șorț și o șansă de a accede în următoarea etapă a competiției culinare.

Categoria main course a fost câștigată fără îndoială de Barbu Victoraș, care a reușit să impresioneze prin plating, atitudine, dar mai ales gust! Somonul și creveții cu spanac sote, piure de avocado, alături de sosul olandez și crema de hrean i-au determinat pe cei trei Chefi să-i acorde primul șorț de aur din acest sezon!

La categoria desert, Chef Patrizia, Chef Foa și Chef Adrian Hădean au fost plăcut surprinși de concurenți. Cheescake-ul propus de Adriana Ghiță și Sistemul Solar reinterpretat sub formă de desert de Ana Maria Gîscă i-au determinat pe Chefi să le ofere șorțul care le asigură celor două concurente șansa de a câștiga un loc în bucătăria MasterChef. Podiumul deserturilor a fost completat de Elena Dima cu un tiramisu cu amaretto și ciocolată cu mentă, un preparat extrem de rafinat și gustos și de Lavinia Gheleșan cu un desert savuros compus din prăjiturele cu nucă, fistic și cocos.

În același episod, Elena Baiu, Ana Maria Cașu, Claudia Sima, Claudiu Campan, Cristian Georgescu, Mihaela Sommer, Mihai Andrei și Vasile Turnău au reușit să impresioneze juriul cu preparate savuroase, precum perlă din doradă cu sos de scoici, mușchiuleț de porc cu ceapă caramelizată sau pate din ficat de pui cu ceapă roșie caramelizată.

Concurenți la jurizare veniți… călare

În această seară, de la 20:30, telespectatorii vor cunoaște o nouă serie de concurenți surprinzători! Un fost campion național la canotaj va încerca să-i surprindă pe Chef Patrizia, Chef Foa și Chef Adrian Hădean cu un preparat care să-i completeze colecția de trofee cu un șorț MasterChef. În același episod, telespectatorii vor vedea pentru prima dată o audiție la distanță, într-un cadru unic pentru un cooking show.

Juriul MasterChef va fi surprins în momentul în care un concurent va descăleca în fața bancului de lucru. Competiția va atinge cote incendiare în momentul în care un fachir va veni la jurizare și își va demonstra măiestria în mânuirea focului. Gustul competiției culinare îl va cuprinde și pe un concurent venit special din Italia, care va realiza un plating surprinzător, cu mii de petale de trandafir care vor inunda platoul MasterChef, alături de muzică romantică și un preparat special pregătit pentru Chefi.

MasterChef – Prinde gustul competiţiei, în fiecare luni și marți, de la 20:30, numai la PRO TV!

Bucuresti, 15.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *