metalshow

Primul convertibil Ultra HD 4K de 12.5″ – Toshiba Satellite Radius 12

  • ToshibaCu opțiunea de ecran Ultra HD cu tehnologie de calibrare a culorilor certificată de Technicolor
  • Performanță incredibilă cu procesoare Intel® CoreTM din generația a 6-a
  • Optimizat pentru Windows 10, include Continuum, Cortana și Windows Hello

 Toshiba Europe GmbH anunță astăzi Satellite Radius 12, ce oferă o combinație fără precedent de flexibilitate, mobilitate, performanță, opțiuni impresionante de ecran și cea mai recentă funcționalitate Windows 10. Cu cinci moduri diferite de utilizare, Satellite Radius 12 este dispozitivul premium potrivit în orice situație. la birou, acasă sau în mișcare. Această versatilitate este completată de opțiunea unui ecran Ultra HD 4K ce oferă claritate incredibilă. permițând utilizatorului să rotească ecranul pentru vizionare la calitate cinematică și cu divertisment captivant la îndemână.

Sandor van der Ham, Vicepreședinte, B2C PC, Lifestyle Products and Services Group, Toshiba Europe GmbH declară: “Suntem mândri să fim primii care lansează un convertibil Ultra HD 4K de 12.5” și am lucrat îndeaproape cu partenerii noștri cum ar fi Microsoft Corp. și Intel pentru a include cele mai noi tehnologii. Utilizatorii vor putea beneficia de funcționalitate completă Windows 10, în timp ce experimentează puterea procesoarelor Intel® CoreTM din a 6-a generație. Cu Satellite Radius 12 satisfacem cerințele și nevoile pasionaților de tehnologie care nu fac compromisuri în ceea ce privește puterea de calcul și confortul pentru muncă sau divertisment.”

“Toshiba a realizat investiții semnificative pentru a livra o experiență de utilizare excepțională odată cu portofoliul său de dispozitive cu Windows,” declară Peter Han, Vicepreședinte al Worldwide OEM Marketing, Microsoft Corp. “Toshiba Satellite Radius 12 oferă o experiență optimizată ce permite clienților să beneficieze de câteva din noile caracteristici interesante ale Windows 10, inclusiv Windows Hello.”

Toshiba 12.5

Vizualuri impresionante și claritate audio
Fiind primul laptop convertibil de 31.75 cm (12.5”) cu un ecran Ultra HD 4K din lume, Satellite Radius 12 oferă un nivel excepțional de calitate a imaginii, într-un dispozitiv atât de mobil și versatil. Cu de patru ori mai mulți pixeli decât Full HD, utilizatorii se pot aștepta la claritate de patru ori mai bună, astfel că detaliile vor fi mai ușor de observat. Culorile de pe ecran sunt calibrate și certificate de Technicolor, împreună cu Chroma Tune™ pentru software Toshiba ce permite utilizatorilor să aleagă cele mai potrivite setări de culoare pentru conținutul vizualizat. Disponibil și cu opțiune de ecran Full HD, ambele modele au un nivel înalt de luminozitate de 350 NIT pentru utilizare afară și tehnologie IPS pentru unghi larg de vizualizare. Datorită naturii dinamice a Satellite Radius 12, ambele ecrane beneficiază de Corning® Gorilla® Glass NBT™, oferind rezistență superioară împotriva defecțiunilor și protecție.
 
Pentru a completa pachetul de divertisment, difuzoarele încorporate harman kardon® cu DTS Studio SoundTM sunt montate pentru a oferi calitate audio clară și naturală, fie că se vizionează un film sau se ascultă muzică. În plus, muzica wireless prin Bluetooth® Link permite utilizatorilor să redea melodiile preferate prin difuzoarele Satellite Radius 12 de pe un smartphone compatibil sau tabletă.

Performanță premium
Echipat cu procesoare Intel® din noua generație 6, până la CoreTM i7, oferă performanțe premium, inclusiv grafică impresionantă și video captivant, precum și funcționalitate completă Windows 10. În combinație cu un Solid State Drive (SSD) super rapid de până la 512GB și 8GB RAM, Satellite Radius 12 oferă performanțe fluide ce duc activitățile multi-tasking și divertismentul la un nou nivel.

Opțiunile de conectivitate sunt caracterizate și de cele mai noi tehnologii, inclusiv un nou port super rapid USB 3.1 Type-C Gen 2 cu până la 10 Gbps transfer pentru accesarea rapidă a fișierelor și poate fi folosit în orice poziție a ecranului. Împreună cu alte opțiuni de conectivitate, Satellite Radius 12 beneficiază și de Intel® Dual Band Wireless-AC pentru capabilități de comunicare ultra-rapide.

Ce e mai bun din Windows 10

Cu Windows 10, Satellite Radius 12 beneficiază de cea mai bună funcționalitate și este primul model Toshiba din Europa ce include astfel de caracteristici. Continuum permite o tranziție fluidă pentru conținut și aplicații atunci când schimbați modul de utilizare al dispozitivului între laptop și tabletă. Ușurința utilizării este îmbunătățită odată cu includerea Windows Hello pentru autentificare biometrică, cum ar fi recunoașterea facială pentru login în combinație cu camera web HD încorporată. Extinzându-se și la alte modele Toshiba din 2015 cu Windows ce sunt dotate cu buton de acces rapid la Cortana, Satellite Radius 12 include o tastă dedicată și beneficiază de Cortana ce oferă performanță acustică excelentă, chiar și în cele mai dificile condiții, cum ar fi niveluri ridicate de zgomot sau distanțe mari.

Toshiba 12.5

Flexibilitate și mobilitate radicale
Oferind întreaga productivitate a unui laptop premium, împreună cu capabilitățile de divertisment ale unei tablete mai mari, Satellite Radius 12 este ideal pentru cei care au un ritm de viață alert, permițându-le trecerea ușoară de la muncă la joacă. Cu o grosime de doar 15,4 mm și o greutate de la doar 1,32 kg, Satellite Radius 12 este ușor de transportat și de utilizat în mișcare, oferind până la 8 ore durată de viață a bateriei. Balamaua la 360 de grade ce permite utilizarea în cinci moduri diferite – laptop, tabletă, tabletop, prezentare și audiență – oferă utilizatorilor mobilitate completă în orice situație. Cu un design elegant, finisaje Satin Gold din aluminiu periat și tastatură insulară iluminată ce include un touchpad precis ce suportă noile gesturi pentru Windows 10, Satellite Radius 12 va face impresia corectă în orice scenariu.

Toshiba Satellite Radius 12 va fi disponibil în Europa din al patrulea trimstru al anului 2015.

 
Toshiba Satellite Radius 12:
•    Display: 31.75cm (12.5") Ultra HD 4K (3840 x 2160, 362ppi) sau Full HD (1920 x 1080) 10 finger touch LED display cu 350 NIT și tehnologie IPS cu Corning® Gorilla® Glass NBTTM
•    Modelele Ultra HD includ tehnologia de calibrare a culorilor certificată de Technicolor și ChromaTuneTM  pentru software Toshiba
•    Procesoare: până la Intel® CoreTM i7 din generația a 6-a
•    Grafică: Intel® HD Graphics 520
•    Stocare: până la 512 GB M.2 SATA SSD
•    Memorie: 8GB LPDDR3 (1.600MHz) onboard
•    Conectivitate: 2x USB 3.0, 1x USB 3.1 Type-C Gen 2 (10 Gbps support), Intel® Dual Band Wireless-AC, Bluetooth® 4.0, Intel® Wireless Display, 1x HDMI® cu ieșire 4K
•    Sistem de operare: Windows 10 64-bit 
•    Audio: difuzoare stereo harman kardon® încorporate cu DTS Studio Sound™, wireless music via Bluetooth® Link
•    Durată de viață a bateriei:
•    Modelul Full HD: până la 8 ore
•    Modelul Ultra HD 4K: până la 6 ore
•    Culoare: Satin Gold cu finisaj aluminiu periat
•    Dimensiuni: 299.5 x 209 x 15.4mm
•    Greutate: de la 1.32 kg

Bucuresti, 03.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *