metalshow

Primul calculator cu Windows Vista la Ultra PRO Computers

K Tech – Ultra PRO oferă Ultra Graphics Vista, primul calculator de pe piaţă cu sistem de operare Microsoft Windows Vista™ preinstalat.

Ultra Graphics Vista este disponibil în reţeaua de magazine Ultra PRO Computers începând de astăzi, 1 februarie 2007.

„Suntem bucuroşi să oferim clienţilor noştri, din prima zi a lansării Windows Vista în România, un calculator Ultra cu noul sistem de operare Microsoft. Astfel, reconfirmăm poziţia de lider pe piaţa IT de sisteme preasamblate din România, şi în acelaşi timp, de cel mai important partener Microsoft.”, a declarat Cătălin Butolo, Marketing Manager K Tech – Ultra PRO.

Sistemul Ultra Graphics Vista include versiunea Home Basic a noului sistem de operare Microsoft Windows Vista™. Aceasta oferă utilizatorului un mediu de lucru mult mai sigur, de încredere şi mai productiv.

„Noul Ultra Graphics Vista înseamnă fiabilitate, siguranţă, performanţă şi mai mult divertisment. De accea, în fiecare magazin din reţeaua Ultra PRO Computers, sistemul Ultra Graphics Vista poate fi testat de fiecare client dornic să descopere o nouă tehnologie.”, a adăugat Cătălin Butolo.

Ultra Graphics Vista dispune de procesorul Intel® Pentium® D925, 3,0 GHz, LGA 775,   memorie DDR 2 în cantitate de 1GB şi o capacitate de stocare de 250 GB.

Datorită noului sistem de operare, cu Ultra Graphics Vista veţi găsi foarte uşor fişierele sau documentele, avantaj important în gestionarea timpului de lucru.

Caracteristica „răsfoire ferestre 3D” oferă, atât o comutare rapidă între fişiere, cât şi o experienţă vizuală deosebită.  De asemenea, tehnologia Windows SuperFetch, proprie Windows Vista™, ajută calculatorul să funcţioneze mult mai rapid.

În plus, Windows Vista™ Home Basic dispune de un sistem de apărare automată împotriva unor aplicaţii software rău intenţionate, ceea ce permite utilizarea sistemului în condiţii de deplină siguranţă.

„Ne bucurăm să avem alături de noi la lansarea Windows Vista un lider de piaţă atât de important cum este K Tech – Ultra PRO. Privim Windows Vista ca platforma pe care stilul de viaţă digital va evolua. Software-ul, care este uşor de utilizat, oferă suport pentru video în format high-definition şi este mai puţin vulnerabil la atacuri de securitate, va permite o mult mai rapidă adopţie a tot ce înseamnă media digitală.”, a declarat Dan Bulucea, Marketing Manager Microsoft România.

Într-o lume a comunicaţiilor în care ne dorim să facem tot mai multe lucruri, noul sistem de operare Microsoft Windows Vista™ ne oferă performanţa de care avem nevoie, o nouă perspectivă a realităţii.

Specificaţii

Placă de bază: Socket 775 I945G, suport Windows Vista™
Procesor: Intel® Pentium® D925, 3,0 GHz, LGA 775
Memorie: 1 GB DDR 2
HDD: 250 GB
Unitate optică: DVDRW 18x
Placă video: NVIDIA 7300GS 256 MB Turbo Cache
Conectivitate: Card reader, 6 x USB 2.0
Software: BitDefender Professional Ultra PRO Edition
Sistem de operare: Microsoft Windows Vista™ Home Basic
                                  Microsoft Office Professional 2007 – 2 luni
Carcasă: ATX
Kit tastatură şi maus: Microsoft PS/2 basic black

PREŢ: 1.999,9 RON

Bucuresti, 1.2.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *