Kinodiseea

Vineri seara, în prima Gală LIVE, Delia are trei concurenți în semifinala X Factor, Horia Brenciu și Carla’s Dreams câte doi concurenți, iar Ștefan Bănică nu are niciunul

Seară plină de emoții și suspans, interpretări dintre cele mai bune, dar și alegeri greu de făcut, așa s-ar descrie în câteva cuvinte prima Gală LIVE a show-ului X Factor, difuzată aseară de Antena 1, când s-au ales semifinaliștii celui de-al șaselea sezon.

Cel de-al IX-lea concurent salvat de public prin aplicația X Factor pentru prima gală live a fost Alex Mladin și face parte din echipa Deliei. Se pare că este unul dintre cei mai iubiți concurenți de la X Factor din moment ce el a fost și cel care a obținut cel mai mare număr de voturi din partea telespectatorilor Antena 1 care l-au trimis primul în semifinala X Factor. „Mă simt onorat și special”, a spus Alex Mladin nevenindu-i să creadă că după ce l-au readus în concurs prin voturile lor, telespectatorii l-au votat din nou, de data aceasta pentru a-l trimite în semifinală.  Ceilalți doi concurenți ai Deliei, Raul Eregep şi Emilian Nechifor, merg și ei în semifinală, astfel că Delia este juratul cu cei mai mulți concurenți în această etapă și, totodată, cu cele mai multe șanse de a câștiga trofeul X Factor în acest an.

Bucurie mare și pentru Carla’s Dreams, care merge în semifinală cu ambele sale concurente, Izabela Simion și Olga Verbițchi. Izabela a purtat o ținută stilizată chiar de mentorul său și a impresionat prin capacitatea de a reda cu ușurință emoții și trăiri adunate într-un moment ce a îmbinat mai multe stiluri muzicale. La rândul ei, Olga Verbițchi, la numai 15 ani a impresionat prin originalitate și sinceritate artistică. „Îmi place că ai identitatea ta. Bravo! Te va duce departe”, i-a spus Delia frumoasei care i-a uns la suflet pe jurați cu vocea sa.

Horia Brenciu a avut emoții mari pentru concurenții săi. După un moment care i-a pus în valoare vocea puternică și timbrul special, Loredana Anghelache a fost trimisă de telespectatori în semifinală. Însă Marcel Roșca, cel de-al doilea concurent al lui Horia Brenciu, a trecut mai întâi prin duel pentru a putea să li se alăture semifinaliștilor. Marcel Roșca s-a duelat cu 3 O’Clock, unul din cele două grupuri cu care Ștefan Bănică a intrat în prima Gală LIVE. De data aceasta, dueliștii nu au mai fost la mâna telespectatorilor, ci a celor patru jurați. Bineînțeles că Horia Brenciu și Ștefan Bănică au ales să-și voteze fiecare concurentul său, respectiv grupul, din echipa sa, așa că decizia finală le-a aparținul Deliei și lui Carla’s Dreams, care au optat amândoi pentru concurentul lui Horia Brenciu, Marcel Roșca.

Chiar dacă nu a putut fi prezent de la început pe scaunul său, Ștefan Bănică, aflat la Sala Palatului pentru a susține unul dintre tradiționalele sale concerte de Crăciun, a lăsat la pupitrul juriului pe Crina Mardare, vocal coach de șase ani în echipa emisiunii X Factor, cu deplină încredere că va evalua corect momentele derulate. Grupul Apollo, format din Miruna și Oscar, a avut cel mai mic număr de voturi, lucru ce a făcut ca drumul lor la X Factor să se oprească aici. Nu a fost mai lung nici cel al fetelor de la 3 O’Clock, care au pierdut duelul cu Marcel Roșca. Așa se face că Ștefan Bănică a rămas fără niciun concurent în semifinală, chiar dacă jurații au fost de părere că fetele de la 3 O’Clock au fost de departe cea mai frumoasă țesătură feminină a tuturor timpurilor pe care X Factor a avut-o până acum și că vocile lor s-au armonizat perfect.

Așa dar, la finalul unei seri cu muzică românească de cea mai bună calitate, după un miniconcert LIVE cu Horia Brenciu și Carla’s Dreams pe scena X Factor, Delia merge mai departe în semifinală cu trei concurenți, Alex Mladin, Raul Eregep şi Emilian Nechifor, Carla’s Dreams cu Izabela Siminon şi Olga Verbițchi și Horia Brenciu cu Loredana Anghelache și Marcel Roşca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *