free download 78 travel guides written by experts

Prima editie Milan Junior Camp isi inchide portile

Bucureşti 29 iunie – 3 iulie 2009

După Franco Baresi, legendarul fost căpitan AC Milan timp de 15 ani, cei 200 de participanţi la prima ediţie Milan Junior Camp au avut şansa să se întâlnească şi cu Răzvan Lucescu, selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României. Acesta a asistat în cursul acestei saptămâni la antrenamentele conduse de echipa tehnică a centrului de juniori de la AC Milan şi i-a încurajat pe micuţii fotbalişti.  

Programul Milan Junior Camp îşi va desemna astăzi, în cadrul festivităţii de premiere, ce va avea loc pe stadionul FC Sportul Studenţesc din complexul Regie, Bucureşti, cei 2 câştigători care vor merge pe San Siro. De asemenea vor fi premiaţi cei mai buni fotbalişti din fiecare grupă de vârstă, cel mai bun portar şi alte premii speciale oferite de Intesa Sanpaolo Bank, partenerul oficial AC Milan în România.

Milan Junior Camp este unul dintre cele mai importante evenimente sportive, destinate exclusiv copiilor, ce au avut loc în România. Este un proiect oficial marca AC Milan care a debutat în 1997 şi care este conceput ca o tabară sportivă de vară de o săptamână. Grupul Intesa Sanpaolo este sponsor principal al acestui proiect în întreaga lume şi are un parteneriat de succes cu clubul AC Milan de peste 20 de ani.

Anul trecut Milan Junior Camp a avut loc în 124 de locaţii diferite din 29 de ţări şi a implicat peste 13.500 de copiii, 250 săptămâni de training şi peste 300 de antrenori. În 2009 în cadrul proiectului Milan Junior Camp se vor antrena 15.000 de copii, în peste 160 de locaţii diferite din 37 de ţări.

Bucuresti, 03.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *