Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Prima Editie Future Shorts in Romania

Pro Cinema si British Gallery prezinta: Future Shorts Romania | 21 Aprilie | Palatul Bragadiru, Bucuresti

Future Shorts Editia I – Palatul Bragadiru, Bucuresti | 21 Aprilie 19:00hrs | Acces: 40 RON | concert Tolouse Lautrec + scurtmetraje + sketch + expo foto + concert Antarctica + DJ after-party

Future Shorts Romania face parte din reteaua Future Shorts, cea mai mare retea de filme de scurt metraj din lume. La nivel mondial, evenimentul s-a lansat ca o reactie la dorinta publicului de a trai experienta filmului intr-un alt mod decat cel conventional. De peste 9 ani de zile, Future Shorts aduce impreuna cei mai premiati producatorii de filme de scurt metraj, permitand publicului sa intre in contact cu munca lor.

Imbinand universul filmului cu cel al artei si al muzicii, Future Shorts Romania isi propune sa aduca o revolutie printre evenimentele de acest gen, un spectacol interactiv unic, care sa implice fiecare spectator in parte.

Alaturi de vizionarea celor mai preimate scurt-metraje, concerte, scurte reprezentatii teatrale si expozitii de artă fotografică, publicul este implicat în acelasi timp in acest tip de eveniment interactiv, organizat in premiera in Romania.

Întregul eveniment Future Shorts devine un film.

Cum anume?

Momentele cheie ale evenimentului devin parte din scenariu. Invitatii devin actori ai filmului, combinand momente de improvizatie cu cele de interactiune spontana. Acesta va fi primul eveniment de acest gen din România, primul film de scurt metraj realizat ad-hoc, în cadrul unui eveniment. Prezentatori vor fi Dragos Bucur si Aylin Cadir.
Ce vedem?

Din editia de primăvară fac parte o selectie de scurtmetraje multipremiate international. În plus, vedem si filmele castigatoare ale concursului de scurt-metraj “Future Directors”, atat din categoria “Profi “ cat si “Indie”.

In deschiderea evenimentului ascultam Tolouse Lautrec. Pe parcurs admiram expozitia de fotografii inedite ale unui artist consacrat, Radu Afrim, dar si ale unui artist aflat la inceput de drum, Bogdan Grigorescu.

După scurtmetraje, publicul va fi implicat intr-un performance live, interactiv ce îi are ca protagonişti pe Ioana Marchidan şi Istavan Teglaş, în care Iris Spiridon îmbină dansul, muzica live, proiecţii video şi secvenţe cinematografice. În plus, make-up artistul Paulina Buldumea va invita publicul sa incerce look-ul vedetei preferate. Spre sfarsitul serii canta Antarctica si apoi – after-party cu DJ Bogman!

Biletele se gasesc in reteaua Eventim.

Mai multe detalii pe www.futureshortsfestival.ro.

Bucuresti, 18.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *