free download 78 travel guides written by experts

Prima conferinta de marketing in mediul mobil

Dezvoltarea accelerata a aplicatiilor in mediului mobil a avut drept consecinta directa crearea unui nou canal de comunicare pentru companii. Acestea au identificat astfel o modalitate creativa si avantajoasa de a relationa cu clientii lor. Pentru a veni in sprijinul lor cu solutii inovative si aplicatii utile, Evensys organizeaza Mobile Marketing Conference, primul eveniment din Romania dedicat strategiilor de comunicare in mediul mobil.
Conferinta va avea loc pe data de 16 octombrie 2008 la hotel Howard Johnson Grand Plaza din Bucuresti si se bucura de sustinere din partea companiilor Nokia si HitMail.

La nivel international exista un interes crescand pentru explorarea pietei de marketing prin telefonul mobil, deoarece acest lucru ofera posibilitati nelimitate de comunicare intre companii si publicul tinta. Unele dintre cele mai importante companii din lume, printre care se numara Google, Apple, Nokia sau Microsoft, se afirma printre cei mai dinamici jucatori de pe aceasta piata. Mediul de comunicare mobil prezinta variate oportunitati de dezvoltare, mai ales in conditiile in care telefonele mobile au devenit din ce in ce mai sofisticate, iar utilizatorii beneficiaza de aplicatii noi, utile pentru activitatile zilnice.  In Romania totusi, mediul mobil este inca subevaluat, cu toate ca beneficiile dezvoltarii unor servicii si produse pe aceasta piata sunt imense.

“ Marketingul mobil ofera un canal de comunicare propice dezvoltarii unei relatii personale intre companii si publicul tinta. Data fiind rata mare de raspuns si targetarea foarte precisa a clientilor, campaniile de comunicare pot castiga un grad foarte mare de eficienta. Cu toate acestea, exista si provocari carora specialistii trebuie sa le faca fata, iar evenimentul isi propune sa ofere solutii punctuale si informatii pertinente legate de cum putem sa transmitem mesaje despre brand, produse sau promotii direct catre consumatorii dificil de atins – in special grupul de varsta 18-34 de ani. Ne confruntam cu o modalitate noua de comunicare si trebuie sa fim pregatiti pentru tot ce implica aceasta”, afirma Cristian Manafu, Managing Partner in cadrul Evensys Consult.

Conferinta va beneficia de prezenta celor mai importanti specialisti romani si internationali din domeniu, care vor oferi celor prezenti informatii utile despre cum mediul mobil cum poate fi folosit precum un instrument de comunicare, de educare sau de interactionare. Evenimentul reprezinta o oportunitate excelenta pentru companii de a cunoaste mijloacele prin care pot comunica eficient cu clientii lor, de a afla cele mai recente instrumente mobile, utile pentru strategiile de marketing dar si pentru a intelege mai bine practicile din acest domeniu.
Evenimentul se adreseaza oamenilor de marketing din companii care vor sa descopere cele mai inedite si utile canale de atingere a audientei, dar si furnizorilor de servicii de marketing mobil si dezvoltatorilor din acest domeniu.
De asemenea, in cadrul conferintei va avea loc o sesiune speciala, intitulata Mobile Ideas, deschisa tuturor dezvoltatorilor si furnizorilor de solutii mobile. Acestia vor avea ocazia sa-si prezente ideile si proiectele, in orice stadiu de dezvoltare ar fi acestea. Totodata, sesiunea se bucura de participarea unor companii din Europa Centrala si de Est, care isi vor prezenta propriile aplicatii si proiecte. Inscrierile pentru aceasta sesiune se deruleaza in perioada 15 iulie – 29 septembrie. Cei interesati trebuie sa isi anunte intentia de a participa printr-un email la adresa office@evensys.ro.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site www.mobileconference.ro.

Bucuresti, 09.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *