free download 78 travel guides written by experts

Prima asigurare malpraxis pentru agentii imobiliari din Romania oferita

prin parteneriatul APAIR-MARSH-ASTRA

Asociaţia Profesională a Agenţilor Imobiliari din România (APAIR) si Marsh Broker de Asigurare-Reasigurare (Marsh)au lansat impreuna cu ASTRA ASIGURARE – REASIGURARE SA (Astra) un nou produs de asigurare,  prima asigurare profesionala dedicata agentilor imobiliari. Noua poliţă vine în întâmpinarea nevoii de de a acoperi riscurile cu care se confrunta in mod obisnuit agentul imobiliar, aducand astfel un plus de siguranta consumatorilor in relatia lor cu oricare agent imobiliar membru APAIR.
   
Asociaţia Profesională a Agenţilor Imobiliari din România (APAIR) a sesizat nevoia de acoperire a riscului de răspundere profesională a membrilor săi. De aceea a decis să colaboreze cu Marsh, unul dintre cei mai experimentati brokeri de asigurare din lume şi din România, pentru crearea unui produs nou, croit după nevoile agenţilor imobiliari membri APAIR. Până în prezent in Romania asigurările de răspundere profesională erau contractate de agenţiile imobiliare, la nivel de companie pentru tot personalul angajat. Foarte putine companii imobiliare au incheiat asemenea asigurari in Romania.
    
„Am inceput cercetarile în legătură cu acest produs, împreună cu APAIR, încă din 2009. Au fost foarte multe detalii de pus la punct, dar credem că produsul lansat astăzi este unul acoperitor pentru agenţii imobiliari membri APAIR si vom continua sa-l imbunatatim impreuna cu partenerii nostri. Membrii care doresc sa se asigure pentru sume mai mari decat cele minime obligatorii  au posibilitatea sa-si majoreze asigurarea in conditii preferentiale”, a declarat Eduard Simionescu, Manager Departament Răspunderi Profesionale Marsh România.
   
„Noul produs de asigurare a fost conceput în concordanţă cu Codul Etic si Standardele de Practica ale Asociatiei  Profesionale a Agentilor Imobiliari din Romania.  Dorim sa multumim brokerului Marsh si societatii ASTRA pentru deschiderea pe care au avut-o fata de toate solicitarile noastre.
   
In sfarsit, cu sprijinul Marsh si Astra, dupa mai mult de 20 de ani de asteptari, agentii imobiliari pot beneficia de o asigurare de malpraxis, la fel ca oricare alta breasla din Romania, aderand la Asociatia Profesionala a Agentilor Imobiliari din Romania”., a explicat Dan A. Negulescu, Preşedinte APAIR.
   
„Consideram ca experienta noastra in domeniul asigurarilor de raspundere profesionala ne pune intr-o pozitie ideala de a oferi un produs flexibil si de cea mai inalta calitate membrilor APAIR, iar colaborarea cu Marsh si APAIR ne-a permis sa identificam nevoile reale ale clientilor si sa le punem la dispozitie solutia cea mai potrivita”, a declarat Radu Mustatea, Presedintele Directoratului ASTRA.

Bucuresti, 10.03.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *