free download 78 travel guides written by experts

Prezentari publice ale lucrarilor finaliste la ADOR 2009

Cea de-a opta editie a festivalului ADOR ofera finalistilor ocazia de a-si sustine lucrarile inscrise in competitie in fata juriului si a publicului. In cele trei zile de festival, intre 7 si 9 septembrie, participantii in competitie vor avea sansa sa isi expuna ideile creative ce au stat in spatele executiilor inscrise.  

Sesiunea de prezentari va face parte din cea de-a doua etapa de jurizare din cadrul festivalului, in care se vor stabili castigatorii trofeelor ADOR si titlul “Agentia Anului”. Vor fi prezentate lucrarile calificate in urma primei faze de jurizare, care se va desfasura online, in luna august.

Agentiile isi pot inscrie lucrarile in festival pana la 31 iulie, intr-una sau mai multe dintre categoriile TV, Radio, Print, Online, Media, Campanii Integrate, Design, BTL si Special Best.

Pentru editia a opta a festivalului, pot fi inscrise lucrari expuse in intervalul 1 mai 2007 – 1 mai 2009, care nu au concurat in anii trecuti in cadrul festivalului. Inscrierile se fac online, pe site-ul oficial al festivalului www.ador.ro, unde se regasesc detalii despre structura festivalului, regulamentul competitiei si termenii de plata. Membrii IAA si UAPR beneficiaza de o reducere de 10% pentru fiecare lucrare inscrisa.

Bucuresti, 24.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *