free download 78 travel guides written by experts

Solutia pentru declinul bugetelor online ale firmelor: serviciile pentru utilizatori

Neogen a lansat in ultimele saptamani mai multe servicii premium pentru utilizatori, cu scopul de a contracara declinul incasarilor din recrutarea si publicitatea online.

Pe BestJobs, utilizatorii pot beneficia de servicii premium prin care isi pot mari sansele de angajare:
– BestJobs Direct – trimiterea instanta a CV-ului catre 100 de companii in functie de departamentul si orasele de interes setate
– CV Premium – promovarea CV-ului, timp de 30 de zile, in listele de aplicari pe care angajatorii le primesc, la fel in rezultatele cautarilor intreprinse de recrutori

Pe Neogen, cele 2 milioane de utilizatori inregistrati pot trimite cadouri virtuale prietenilor. Un Ferrari rosu costa 3 euro, iar un trandafir, doar 1 euro, plata prin sms. Cadourile, impreuna cu un text personalizat ajung in casutele de mesaje prietenilor din retea, acestia avand posibilitatea de a raspunde in acelasi mod.

Pe Doizece, site-ul de jocuri al retelei sociale Neogen, jucatorii de poker pot cumpara puncte prin sms, pe care sa le foloseasca in partidele jucate cu ceilalti pasionati ai jocului.

Trecerea de la incasarile provenite din contul firmelor la serviciile premium pentru utilizatori este o tendinta mai larga care si-a facut loc pe piata online mondiala. Jucatori din piete asiatice, Tencent din China, Odnoklassniki din Rusia au incasari generate majoritar de utilizatori.

Neogen are ca principale surse de venit recrutarea si publicitatea online, care aduc 60%, respectiv 30% din incasari. Incasarile de la utilizatori sint estimate sa produca aproximativ 10% din cele 2 milioane de euro venituri din acest an de criza.

Bucuresti, 24.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *