Kinodiseea

Presedintele IAB Europe vine la Digital Marketing Forum 2009

Alain Heureux, Presedintele IAB Europe, cea mai reprezentativa asociatie profesionala a industriei de publicitate online din Europa, va fi prezent in cadrul evenimentului Digital Marketing Forum, organizat de Evensys. Evenimentul se afla la a treia editie si se va desfasura pe parcursul a doua zile, 25 si 26 februarie, la Howard Johnson Grand Plaza Hotel.

Alain Heureux are o experienta de peste 20 de ani, punand bazele a numeroase companii pe tot cuprinsul Europei, precum grupul CPM – specializat in field-marketing, marketing direct si vanzari (www.uk.cpm-int.com), o agentie web numita Virtuology, activa in Bruxelles, Londra si Paris (www.virtuology.com) si o agentie full-service, Tagora, prezenta pe diverse piete europene (www.tagora.com).

Alain Heureux este presedinte al IAB Belgia de 5 ani, iar din ianuarie 2007 este de asemenea presedinte al IAB Europa, avand in subordine birouri din 15 tari. Alain este implicat activ in lansarea proiectului The House of Communication (The Egg) in Bruxelles, in colaborare cu specialisti in comunicare din intreaga lume. Proiectul este dedicat creativitatii, inovatiei si tehnologiei in comunicare.
Forumul Digital Marketing Forum este organizat in parteneriat cu agentiile Ogilvy Interactive si MEC Interaction. Sponsorii evenimentului sunt Voxline, Think Digital si Netopia. 
  
“Prezenta celui mai inalt reprezentant al IAB Europe in cadrul evenimentului Digital Marketing Forum sporeste relevanta si eficienta acestei manifestari pe piata de publicitate din Romania. Alaturi de ceilalti vorbitori, Alain Heureux va contribui cu tehnici, strategii si sfaturi practice la dezvoltarea si eficientizarea campaniilor de comunicare in mediul online si mobile”, este de parere Cristian Manafu, Managing Partner, Evensys Consult.

IAB Europe este cea mai importanta asociatie profesionala la nivel european, responsabila cu promovarea si dezvoltarea industriei de publicitate online. IAB Europe reprezinta interesele a peste 5000 de membrii, incluzand cele mai importante companii din domeniul publicitatii pe internet: regii de media, agentii de publicitate, furnizori de servicii în domeniul publicitatii online si publisheri autohtoni. In prezent, IAB Europe are peste 20 de tari membre. 

Evenimentul Digital Marketing Forum se va desfasura in perioada 25-26 februarie 2009. Prima zi, 25 februarie, va consta in 2 conferinte si 6 seminarii despre eficienta si strategie din campaniile online si mobile, pe cand in a doua zi, pe 26 februarie, vor avea loc 4 seminarii consecutive despre comunicare interactiva, planificare si strategie in mediul online si mobile.

Pentru mai multe informatii referitoare la evenimentul Digital Marketing Forum puteti accesa www.digitalforum.ro

Bucuresti, 10.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *