Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Saturday Night Love Shade!

ANDREI TUDOR SOUL UNITED feat BRAD V(ex BONEY M)

Pe 14 februarie Club Shade va invita sa va delectati auzul si… persoana iubita cu Andrei Tudor’s Soul United featuring Brad Vee Johnson (ex Boney M), intr-un recital special, live 100% in seara dedicata indragostitilor.

Un week-end creat special pentru cei ce iubesc, atat pe cineva special, cat si muzica buna, petrecut in cadrul ambiantei de calitate a Shade Club.

Ii vor insoti, dupa cum bine v-ati obisnuit sambata de sambata, gazdele Cosmina Pasarin si DJ Mario Rodriguez, free cocktails si multe alte surprize pregatite special pentru indragostitii pusi pe party!!

Pe invitatul special de Valentine’s Day cu siguranta vi-l amintiti, ca fiind o perioada buna de vreme solistul trupei BONEY M, Brad V Johnson. A ajuns in Romania in cautarea fiului sau Adrian, cu care ulterior a inceput o colaborare muzicala in scop caritabil de sustinere a tinerilor afectati de virusul HIV din Romania finalizandu-se cu proiectul LOVE RUNS FREE .

Brad alaturi de trupa cunoscutului compozitor Andrei Tudor ,castigator al premiului presei de la EUROVISION in 2008 cu piesa “Pe-o margine de lume” interpretata de Nico si Vlad Mirita, vor face cu siguranta un show de neuitat!

Pentru ca muzica buna este ca prima dragoste, nu se uita niciodata, Shade Club va asteapta sa celebram cum sa celebram cum se cuvine Valentine’s Day , sambata 14 februarie 2009 incepand cu ora 23:00 !

Bucuresti, 10.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *