free download 78 travel guides written by experts

Premiile OPI certifica: RTC PROFFICE, pe lista liderilor europeni in distributia

de birotica-papetarie

RTC Proffice, lider de piaţă în România pe segmentul de distribuţie produse birotică-papetărie, a fost recent desemnată câştigătoare a secţiunii Emerging Resseller of the Year la premiile OPI (Office Products International), susţinute în cadrul celui mai important târg anual de profil, organizat în Frankfurt, Germania, la începutul lunii februarie.

La categoria Emerging Resseller sunt premiate companii cu renume în rândul principalilor jucători ai pieţei la nivel european, companii capabile de a crea standarde de bune practici pe pieţele în dezvoltare.

“Premiile OPI reprezintă cea mai importantă recunoaştere la nivel european pe care o poate primi o companie ce activeaza în industria articolelor pentru birou (producţia şi distribuţia produselor de birotică-papetărie). Faptul că RTC Proffice este singura companie din România care a câştigat vreodată un premiu OPI ne confirmă rolul de lider pe această piaţă. Prezenţa RTC Proffice în rândul laureaţilor OPI înseamnă o o acreditare a unui statut special, acela de jucător cu greutate pe piaţa europeană a celor mai buni performeri din industria de birotică-papetărie” apreciază Relu Cîrjan, CEO Proffice – linia de business din cadrul Grupului RTC ce reuneste activitatile de distributie a produselor de birotica-papetarie.

Criteriile pe baza cărora RTC Proffice a obţinut acest premiu sunt: o abordare a pieţei de profil superioară concurenţei, standarde şi servicii de calitate, strategii inovatoare care generează rezultate măsurabile, creştere considerabilă a nivelului de proiecte şi abordarea structurată a procesului de vânzări.

“Pentru RTC Proffice, această reuşită înseamnă recunoaşterea nu doar a rezultatelor obţinute, ci şi a unei noi orientări strategice, printr-o politică ce vizează atingerea de criterii de performanţă. Acestea nu se bazează numai pe cifre de vânzări, ci şi pe un mix de atribute de diferenţiere faţă de competitori: abordarea segmentată a clienţilor în funcţie de tipologii, nivelul de serviciu, responsabilitatea socială fiind doar câteva din acestea.” – consideră Relu Cîrjan, CEO Proffice.

Premiul câştigat de RTC Proffice reprezintă, de asemenea, şi o recunoaştere a performanţelor pieţei româneşti de distribuţie a produselor de birotică-papetărie.

„Ne-am bucurat să avem RTC PROFFICE printre câştigătorii din 2010, un laureat foarte merituos. Cele trei nominalizări succesive ale RTC PROFFICE la categoria emerging reseller certifică faptul că această companie face parte din topul distribuitorilor de papetărie-birotică din Europa de Est”, considera Janet Bell, director Office Products International Ltd.

OPI (Office Products International) a fost înfiinţată în 1991, cu scopul de a face cunoscute oficial subiectele de interes public legate de activitatea jucătorilor din sectorul de produse office. Revista OPI este recunoscută ca o publicaţie de top în industria de profil, având peste 40.000 de cititori, în 112 ţări.
Premiile europene OPI recunosc intuiţia, inovaţia, profesionalismul şi succesul în afaceri, în cadrul unui eveniment anual unic, ce reuneşte peste 500 de jucători, între care: Lyreco, Office Depot, Spicers, Stabilo, 3M sau Acco Brands.

OPI furnizează numeroase servicii din industria produselor office, incluzând:
· Revista lunară OPI
· Newsletter zilnic
· Analiza bisăptămânală a principalelor subiecte ce afectează industria de produse office
· Conferinţe si festivităţi de premiere în Europa, America de Nord şi Asia
· Studii de piaţă
· Suplimente speciale
· Analize speciale ale pieţei de profil
· Invitaţii la târguri speciale în China

Divizia Proffice este liderul pieţei de distribuţie de papetărie-birotică din România, cu o cotă de piaţă de aprox. 20% şi o cifră de afaceri ce depăşeşte rulajul cumulat al următoarelor 4 companii concurente.

RTC Proffice este cea mai mare companie din cadrul diviziei de office a Grupului RTC. Cu o gamă de peste 10.000 produse, cel mai cuprinzător catalog de produse, canale de vânzare dedicate specificului de client (B2B, wholesales, online şi direct mailing) şi cel mai modern depozit de profil din România, compania activează de 20 de ani pe piaţa de import şi distribuţie birotică-papetărie, oferind soluţii complete, adaptate oricărui birou.
RTC Proffice este membru EOSA (European Office Supply Alliance), cea mai importanta asociatie de profil la nivel european, ce reuneste companii lider de piata in domeniul birotica-papetarie din 24 de tari.

Bucuresti, 12.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *