Kinodiseea

PREMIERE NATIONALE

LA “SPORT & ADVENTURE MOTOR SHOW!” 2006

Miercuri 17 mai 2006 va avea loc deschiderea oficiala a celei de a doua editii a salonului expozitional Sport & Adventure Motor Show ( SAMS)  in Piata Constitutiei.

Eveniment dedicat petrecerii  timpului liber si celor pasionati de aventura, SAMS 2006 reuneste elementele necesare implinirii pasiunii de actiune a celor 20 000 de vizitatori ce sunt asteptati la Salon.

Autoturisme sport si de teren, motociclete, scutere, ambarcatiuni de agrement si de viteza, aproape  60 de marci expuse pe aproximativ 5000 mp in Piata Constitutiei.

Fiecare categorie expozitionala se bucura de prezenta unor modele noi sau chiar a unor marci in premiera absoluta in Romania!!!

Desconspiram 3 dintre acestea: SUV-urile HOVER, ambarcatiunile usoare WALKER BAY sau avionul ultrausor ZEPHIR 2000.

Pe celelalte, precum si ofertele financiare speciale va invitam sa le descoperiti vizitand standurile SAMS 2006 din Piata Constitutiei (Palatul Parlamentului).

Interesante si inedite sunt si demonstratiile conexe manifestarii expozitionale: ridicari in balon cu aer cald, aeromodele, masinute teleghidate, parapanta cu motor,..

Desciderea oficiala, miercuri 17 mai ora 12.00 va fi marcata si de o lansare de parasutisti pe care Aeroclubul Romaniei o dedica Centenarului Traian Vuia.

5 zile dedicate pasiunii in actiune la care va invitam sa ne fiti parteneri de aventura!

Va asteptam sa va  inscrieti la cupa presei la Karting, ale carei premii vor fi …..la inaltime : ridicari in balon, lansari cu parasuta sau tur de agrement cu avionul.

Bucuresti, 15.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *