Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Vedetele stralucesc in lumina Pantene

Cele trei celebritati care reprezinta marca Pantene in Romania, Serbia si Bulgaria se vor reuni in premiera pe scena Galei Pantene Beauty Awards in Bucuresti

Mai sunt doar zece zile pana la unul din cele mai asteptate evenimente mondene al anului, Pantene Beauty Awards, ajuns anul acesta la cea de-a V-a editie. Ediţia aniversară din acest an va avea drept leit-motiv “Străluceste în lumina Pantene!” şi se va bucura de întreaga strălucire care caracterizează un eveniment de o asemenea anvergură. Preparativele pentru ceremonia de Gala au intrat acum in linie drepata, organizatorii propunandu-si sa surprinda audienta printr-un spectacol memorabil, ale carui ingrediente speciale constau in frumusete si stralucire.

Cele 37 de personalitati nominalizate anul acesta la premiile Pantene se pregatesc sa paseasca pe covorul rosu al Teatrului National Bucuresti, locatie aleasa pentru a doua oara de catre organizatori sa gazduiasca Gala de decernare a premiilor. Sansele fiecarui nominalizat de a castiga unul dintre „Oscarurile de Frumusete” din Romania sunt extrem de echilibrate, lucru care va ingreuna si asa dificila sarcina a juriului de a desemna castigatorii.

Invitatele speciale ale serii de gala sunt doua artiste straine, Maria Ilieva si Ana Stanic, care se bucura de cea mai mare popularitate in tarile pe care le reprezinta, Bulgaria si respectiv Serbia & Muntenegru. Acestea sunt, la randul lor, castigatoare ale Premiilor Pantene Beauty Awards, pentru Stil de Coafura sau Stil Feminin de Vedeta, precum si ambasadoare in aceste tari ale marcii Pantene Pro-V. Impreuna cu Mihaela Radulescu, care va fi prezentatoarea acestei editii a Galei, pe scena Teatrului National vor straluci trei personalitati de marca, a caror prezenta scenica a incantat audienta de fiecare data.

Maria Ilieva, una dintre cele mai bune voci ale Bulgariei, este cea mai apreciata arstista pop din aceasta tara, albumul sau de debut fiind considerat drept “un eveniment in industria muzicala bulgara”. De-a lungul carierei sale, ea a fost distinsa cu un numar remarcabil de premii atat pentru talentul sau muzical cat si pentru modelul extraordinar pe care il reprezinta pentru conationalele sale.

Ana Stanic, una dintre cele mai aclamate vedete pop alei Serbiei si Muntenegrului, si-a inceput cariera muzicala inca din copilarie, compunand primul sau cantec de la varsta de 12 ani. Ea a lansat un numar de 7 albume muzicale, dintre care ultimele 4 sunt albume solo, atat in calitate de vocalista cat si de compozitoare. Videoclipurile Anei Stanic pun un mare accent pe partea vizuala, reprezentand un vector important al imaginii sale. Impreuna cu band-ul sau, Ana Stanic a realizat sute de concerte si spectacole in intreg spatiul ex-Iugoslaviei, toate cu un rasunator succes la public. In prezent, Ana pregateste o compilatie a celor mai mari hituri ale sale.

Alaturi de cele trei vedete, organizatorii au pregatit o serie de alte surprize care vor tine audienta cu sufletul la gura. Insa, ceea ce atat nominalizatii cat si publicul larg asteapta cu cea mai mare nerabdare sunt, de fapt, numele castigatorilor Premiilor Pantene Beauty Awards din 2006!

Bucuresti, 15.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *