free download 78 travel guides written by experts

Premiera pe HISTORY®: „Secretele miracolelor”

HISTORY®, canalul factual numărul 1 din România1, va difuza în acest weekend premiera unui nou serial: „Secretele miracolelor”. Episoadele vor fi transmise în fiecare duminică, începând cu 7 decembrie, la ora 23:00.

Milioane de oameni din toată lumea cred în miracole: profeţii divine, viziuni, vindecări miraculoase, relicve magice, posedări sau viaţa de apoi.

Noul serial de pe HISTORY® încearcă să elucideze dacă experienţele miraculoase sunt cu adevărat supranaturale sau pot fi explicate ştiinţific.

Serialul „Secretele miracolelor” călătorește pe patru continente pentru a-i asculta pe oamenii care au trăit miracole pe pielea lor. Apoi, oamenii de ştiinţă şi scepticii examinează dovezile şi oferă explicaţii alternative. Fie că telespectatorul este credincios, fie că este sceptic, poveştile despre miracole oferă o privire fascinantă asupra naturii umane – a visurilor şi a speranţelor, a puterii vindecătoare a credinţei şi, mai ales, asupra felului în care oamenii înțeleg lumea.

În primele episoade un psiholog și un herpetolog îi vor analiza pe îmblânzitorii de șerpi, un vrac, un preot Mayombe și metodele lor vor fi învestigate și o apariție misteriasă din Irlanda va fi prezentată în detaliu.

1 HISTORY® este numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare, în rândul locuitorilor mediului urban din România, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, potrivit Asociaţiei Române pentru Măsurarea Audienţei (ARMA). [Sursă: Kantar Media Audiences/ copyright ARMADATA SRL, perioada Februarie 2013 – Noiembrie 2014, pe toată durata zilei].

Bucuresti, 02.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *