metalshow

Premiera la TVR 2: O femeie, gazda Tonomatului

Aşa cum am mai anunţat şi deja s-a putut vedea pe micul ecran, noua formulă a emisiunii Tonomatul DP2 aduce pe parcursul unei întregi săptămâni câte o vedetă, care are libertate totală în ceea ce priveşte invitaţii, temele de discuţie şi muzica difuzată pe spaţiul de emisie.

Au trecut două săptămâni de la debutul acestei noi formule şi, păstrând tradiţia instaurată cu ani în urmă, Tonomatul DP2 a fost prezentat până în prezent numai de bărbaţi: Alin Oprea de la Talisman (în prima săptămână) şi Ovidiu Lipan Ţăndărică (în cea de-a doua). Iată însă că, de luni, 15 octombrie, emisiunea înregistrează o premieră absolută pentru că va fi prezentată de Alina Sorescu, singura artistă care a avut ocazia să preia „cârma” Tonomatului. După cum a mărturisit, aşteaptă acest lucru cu nerabdare şi este că va fi o adevărată provocare şi o experienţă de neuitat. Pentru realizarea celor cinci ediţii Alina are planuri mari. Ea doreşte să aducă telespectatorilor un program de calitate, marcat de spiritul tânăr şi muzica bună, cu invitaţi inediţi şi discuţii surprinzătoare.

Care vor fi acestea şi cum se va descurca Alina Sorescu în calitate de gazdă la Tonomatul DP2 urmează să aflăm cu toţii din 15 octombrie, ora 10.10 la TVR 2.

Bucuresti, 14.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *