metalshow

THE PRACTICE este agentia de PR a WESTHOUSE GROUP

THE PRACTICE coordonează contul de relaţii publice al WESTHOUSE GROUP, companie care activează în domeniul imobiliar. Agenţia de PR a fost selectată în luna septembrie 2007 şi va oferi servicii de consultanţă în relaţii publice atât pentru comunicarea corporativă, cât şi pentru comunicarea proiectelor imobiliare dezvoltate de companie.

“Ne-am dorit să avem alături de noi un partener de încredere, care să demonstreze dedicare şi creativitate în construirea brandului Westhouse pe piaţa din România, cu atât mai mult cu cât suntem la început de drum, iar obiectivele noastre sunt foarte curajoase. Referinţele excelente ale agenţiei şi experienţa anterioară a echipei în comunicarea specifică domeniului imobiliar ne-au determinat să alegem THE PRACTICE drept partenerul nostru de PR”, a declarat Nicoleta Radu, Business Director WESTHOUSE GROUP. WESTHOUSE GROUP este cea de a doua companie de pe piaţa de real estate pentru care THE PRACTICE oferă consultanţă în relaţii publice, agenţia câştigând în luna august contul de comunicare al unui alt jucător important din această piaţă – Plaza Centers. Agenţia îşi propune să îşi dezvolte în continuare expertiza în domeniul imobiliar pentru a oferi asistenţă profesionistă companiilor din această industrie şi pentru a-şi dezvolta în viitorul apropiat o divizie specializată în comunicarea proiectelor imobiliare.

“La THE PRACTICE ne-am propus încă de la început să deservim brand-uri ambiţioase, companii care îşi doresc întotdeauna performanţe deosebite – în afaceri şi în comunicare. Acest lucru ne motivează să oferim la rândul nostru servicii superioare de consultanţă. Suntem convinşi că parteneriatul cu WESTHOUSE GROUP va aduce rezultate excelente pentru clientul nostru şi satisfacţii profesionale pe măsură, pentru noi”, a afirmat Gabriela Lungu, Managing Partner THE PRACTICE.

Până în prezent agenţia a elaborat strategia de comunicare corporativă a WESTHOUSE GROUP şi s-a ocupat deja de primul proiect: lansarea oficială a companiei pe piaţa românească, eveniment pentru care THE PRACTICE a realizat componenta de PR, partea de logistică fiind preluată de agenţia de advertising United.
Echipa de consultanţi care asigură managementul contului WESTHOUSE GROUP este formată din Oana Bulexa – Consultant, Ştefania Stavrositu – Senior Consultant şi Gabriela Lungu – Managing Partner.

Bucuresti, 15.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *