free download 78 travel guides written by experts

Premiera la Eurobest

“Este pentru prima oara cand la Eurobest, cea mai influenta competitie din advertisingul european, Romania are doi jurati, la doua sectiuni extrem de dorite – media (cea mai tinara dintre ele) si Cinema&Print (cea mai veche, cu o istorie de 20 de ani). Este un eveniment remarcabil pentru industria romaneasca de comunicare, pe care ni l-am dorit celebrat cum se cuvine.

Am preferat clasicului comunicat de presa, un context mult mai generos, care sa le permita juratilor sa se exprime, iar industriei sa-i descopere cum se cuvine. Am cautat o publicatie in ton cu anvergura evenimentului. Voiam sa fie proaspata, actuala, lipsita de parti-pris, cu nerv, cu oameni motivati de o curiozitate autentica, pasionati de meseria lor, reverenti cu cititorii si atenti la dinamica reala business-ului, dincolo de suprafata mondena. Dupa un astfel de brief, optiunea pentru Business Standard s-a desenat de la sine.

Acceptul lor de a anunta in premiera, in interviuri ample, prezenta juratilor romani la Eurobest este onorant. Va invitam asadar, sa descoperiti in premiera, citind paginile de lideri&analize, luni – 14 octombrie si marti 15 octombrie, cine vor fi ambasadorii comunicatorilor romani la Stockholm, in doua interviuri incitante, semnate de Antonia Tucheac.” Teo Migdalovici, ambasador Cannes Lions

In 2008 la categoria “Media Creativa” au fost nominalizati Bogdan Prajisteanu, Geo Baraian si Corina Bernschutz iar la categoria “TV / Cinema, Print, Outdoor” si Radio nominalizatii au fost Jorg Riommi, Razvan Capanescu si Dorian Pascuci.

In ultimii ani au fost pe lista scurta a personajelor recomandate la statutul de jurat roman Bogdan Enoiu – McCann, Raluca Feher – Cap, Corina Bernschutz – Starcom, Alina Gavrila – Gavrila si Asociatii, Dragos Grigoriu – Tempo, Zoltan Szigeti – The Group, ultimii trei fiind selectati pentru editiile 2006 si 2007 ale Eurobest si editia 2008 a Dubai Lynx.

Bucuresti, 15.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *