free download 78 travel guides written by experts

“*Site-ul www.cazare-bucuresti-apartamente.ro este acum disponibil pentru public prin Webvertise*

Webvertise prezinta astazi un nou site despre cazari in Bucuresti: www.cazare-bucuresti-apartamente.ro. Care este publicul tinta al site-ului? Site-ul se adreseaza celor care doresc sa beneficieze de conditiile unui apartament de lux in Bucuresti pe termen scurt.

Cum arata site-ul din perspectiva unui internaut? Vizitatorii site-ului (si ulterior locuitori ai apartamentelor) vor aprecia cu siguranta urmatoarul lucru de pe site: accentul pus pe viteza accesarii informatiei. Orice vizitator poate ajunge pe orice pagina a site-ului printr-un numar minim de click-uri: unul singur. Atat. Cu un singur click se poate ajunge in orice pagina a site-ului. Compania de web design si optimizare pentru motoarele de cautare Webvertise pune accent puternic pe eficienta. Faptul ca site-ul poate fi parcurs printr-o privire si orice pagina a site-ului e la un click distanta e un argument in acest sens.

Cele mai importante sectiuni ale site-ului sunt: Apartamente (sunt prezentate principalele apartamente de pe site), Bucuresti si Romania (informatii despre fiecare dintre acestea in parte, din perspectiva unei persoane care vine pentru prima oara in Bucuresti si/sau Romania) si Servicii (prezinta serviciile oferite de companie pentru fiecare apartament).

Pentru Ionut PARVU, project manager pentru Webvertise, site-ul te indeamna sa il vizitezi inca o data. "Am incercat sa ii oferim unui vizitator al site-ului www.cazare-bucuresti-apartamente.ro tot ce isi doreste: viteza de navigare, interfata moderna, design placut, culori potrivite specificului firmei. Mai departe insa de aceste lucruri este fidelizarea clientului. Noi credem ca un vizitator al site-ului se va intoarce pe site. Va dori din nou si din nou sa intre pe un site pe care a avut o experienta atat de placuta. Dupa aceea, clientul Webvertise trebuie sa ii asigure acelui vizitator conditii de cazare cat mai placute" a mai afirmat Ionut PARVU.

Nu se poate uita insa ca site-ul a fost facut de catre o companie care pune mult pret pe optimizarea pentru motoarele de cautare pentru fiecare din clientii sai. In aceasta directie, site-ul are o harta a site-ului, iar fiecare pagina are un link construit optim. In plus fata de acestea, a fost acordata importanta si cuvintelor cheie, descrierii paginilor, si a fost ales un titlu unic pentru fiecare pagina in parte.

Webvertise crede ca fiecare site este special. Prin Webvertise nu puteti avea un site ca si www.cazare-bucuresti-apartamente.ro. Veti avea insa site-ul dumneavoastra unic, pe baza dorintelor dumneavoastra, cerinte ce vor fi trecute prin filtrul designerilor si dezvoltatorilor web ai Webvertise. Iar Google va adora site-ul dumneavoastra, pentru ca Webvertise pune mare pret pe optimizarea pentru motoarele de cautare. Partea cea mai buna pentru optimizarea realizata de Webvertise este plata in functie de rezultate: clientii platesc optimizarea doar pe baza vizitelor pe site venite din partea motoarelor de cautare. Webvertise asteapta cu interes noi clienti.

Bucuresti, 15.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *