free download 78 travel guides written by experts

Premiera in Romania: primul sandwich din pulpa de pui

Preparat de KFC după Reţeta Originală a Colonelului Sanders, primul sandwich din pulpă de pui este o experienţă culinară de neegalat

KFC România le-a pregătit clienţilor săi o nouă surpriză: Booster, primul sandwich din pulpă de pui, preparat cu grijă pentru a satisface toate gusturile. Începând cu 6 septembrie, sandwich-ul se găseşte în restaurantele KFC din toată ţara la doar 3,9 lei.

Booster oferă clienţilor săi o nouă experienţă culinară: pulpă de pui dezosată şi suculentă, proaspăt preparată în fiecare zi după Reţeta Originală a Colonelului Sanders. Prin modul unic de preparare şi combinarea celor mai apetisante ingrediente, sandwich-ul Booster promite să devină noua vedetă a KFC.

Şi aceasta nu este tot. Pentru a te putea bucura cât mai mult de noul deliciu, KFC România a pregătit meniul Dublu Booster, de două ori mai bun, mai apetisant şi mai greu de uitat: două bucăţi nepicante de pulpă de pui, două felii delicioase de brânză Chester, maioneză, ketchup şi castraveţi muraţi, la care se adaugă o porţie medie de cartofi prăjiţi şi o băutură răcoritoare.

Indiferent dacă se alege Booster sau Dublu Booster, KFC promite o experienţă culinară desăvârşită.

Bucuresti, 06.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *