free download 78 travel guides written by experts

Pre-Fall 2020

Colecția DIESEL Pre-Fall 2020 introduce o perspectivă relaxată şi o senzaţie de ironie cool. Aceasta mixează vibrații nonşalante, elemente sportive (inclusiv din sfera curselor de automobile), mișcări inspirate din viața de noapte, straturi de nostalgie (în special forme inspirate din couture-ul anilor 1950 și subculturile anilor 1990) și un iz contemporan. Rezultatul? O colecție funky, îndrăzneață, remarcabilă – și care nu se ia pe sine foarte în serios.

Culoarea joacă un rol cheie ȋn ȋntreaga colecție, iar mesajul este clar: Pre-Fall 2020 este alcătuit cu precădere din nuanțe de alb și negru cu trepidații de galben acid, roz, verde și albastru electric.

Colecția pentru femei este compusă din elemente cu juxtapuneri, care ies la ȋnaintare; tenișii sunt sugerați ca element de styling complementar pentru piesele de lenjerie, iar împletiturile boeme sunt colorate în imprimeuri tie-dye și alăturate fustelor mini din denim negru prespălat.

Selecţia este sexy, cool și cu influențe din grunge-ul anilor 1990, însă femeia DIESEL nu se gândește prea mult la trecut – ea își focusează privirea pe următoarea decadă. În plus, elementele psihedelice și specifice zonei de clubbing sunt punctate prin sugestii piercing utilizate drept accente decorative (vezi: inele septum cusute pe părțile laterale ale rochiilor mini). Piese cheie auxiliare: rochii din jerseu-și-tul cu model împletit-decupat, o jachetă trucker cu volum couture, din crep dublu, sutiene și lenjerie cu benzi cu logo și piese separate din plasă.

Pre-Fall 2020

Pentru bărbați, ansamblul Pre-Fall 2020 decurge ușor, sub forma unei perspective egale retrospectiv-modern. Curajoasă și retro, drama River’s Edge reprezintă de asemenea un punct de inspirație; temele nostalgice se contopesc cu 2020 și în toată această fuziune sunt prezente inserții din tematica uniformelor de lucru. Elementele principale includ: bluze cu motive de tatuaje tribale din era nouăzecistă, piese cu vedere spre interiorul cu cusături vizibile, cămăși și jachete cu logouri distorsionate, pulovere vopsite, un tricou pe care se poate citi într-un imprimeu scris de mână “WEIRD AS HELL”, piese inspirate de îmbrăcămintea de lucru realizate aproape integral din denim reconstruit. Colecția este ȋncununată de o piesă desăvârșită sub forma unei jachete din materiale combinate.

Ȋn ceea ce priveşte denimul, DIESEL Pre-Fall 2020 experimentează cu produsul de bază, care afişează un ansamblu de tratamente – concepute, adesea, cu un vibe șaptezecist – și îmblânzește țesăturile. Pentru femei, acest grupaj vine cu o rochie, o salopetă și o cămașă realizate dintr-o țesătură tencel; pentru bărbați, un model de pantaloni realizat cu cinci tipuri diferite de tratamente și cu aplicații patch-work. În ansamblu, piesele din denim rulează o serie de modele reconstruite, multe dintre ele cu talie joasă sau cu turul lăsat. JoggJeans se dezvoltă şi apar accente de suprafață neașteptate. Vezi: detalii ergonomice ȋn zona genunchilor, fermoare la gleznă, nasturi laterali, imprimeuri marmorate și chiar imprimeuri cu inimi. Per total, selecția denim poartă fără doar și poate amprenta DIESEL.

Accesoriile amplifică impresia generală; majoritatea de inspirație sportivă și viu colorate, cu accente fluorescente care fac ca acest sezon să iasă în evidență. Piesele remarcabile includ: pantofi cu platformă și tocuri neon pentru femei și teniși unisex într-o singură culoare. Gențile sunt actualizate cu fermoare în stil military şi plasări noi ale logourilor; o gamă completă este acoperită.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *