free download 78 travel guides written by experts

Praktiker – cadouri pentru toti clientii la aniversarea de 13 ani

PraktikerPraktiker România aniversează anul acesta 13 ani de prezență pe piața locală. Cu această ocazie, brandul cel mai îndrăgit de DIY și cu cea mai îndelungată experiență în acest segment, lansează în perioada 19 august – 08 septembrie o amplă campanie prin care toți clienții care îi trec pragul sunt premiați.

Astfel, la cumpărături de minim 150 LEI în cele 28 de magazine Praktiker din București și din țară, clienții vor primi la casa de marcat un tichet răzuibil, cu câștig garantat. Premiile sunt variate, de la autoturisme Opel Corsa şi excursii în Turcia până la coşuri de cumpărături sau vouchere cadou. Cuantumul premiilor oferite se ridică la peste 600.000 LEI. În plus, în această perioadă, Praktiker a pregătit oferte aniversare la peste 500 de articole de sezon, cu preţuri excepționale, cele mai bune de pe piață.

“În cei 13 ani de când suntem aproape de români am reușit să creștem și să ne consolidăm relația cu clienții noștri. Aceasta cred că este, de altfel, cea mai mare realizare – faptul că am câștigat încrederea românilor și am devenit un partener de nădejde atunci când vor să își transforme casa în acasă. Ne place să spunem ca le-am fost alături de la început, când încă conceptul de DIY nu era cunoscut în România, în momentele importante din viața lor – de la amenajarea unei noi case, la alegerea mobilierului pentru copii. Am încercat întotdeauna să îi susținem cu cele mai bune oferte şi cu o paletă cât mai extinsă de produse. Ne dorim să le răsplătim încrederea printr-o campanie aniversară în concordanţă cu aşteptările lor.” declară Mirela Ochiană, Marketing Manager Praktiker România.

Praktiker aniversare 13 ani

Clienții Praktiker beneficiază de cele mai bune soluții financiare de pe piață, dezvoltate în parteneriat cu Banca Transilvania (12 rate fără dobândă), Bancpost, ERB Retail Services (între 7-24 rate ușoare, fără dobândă) , BRD Finance (12 rate fără dobândă), Cetelem (12 rate fără dobândă cu posibilitate de creditare în fiecare magazin Praktiker), Credit Europe Bank (14 rate fără dobândă) și Garanti Bank (18 rate fără dobândă). Totodată, clienții ERB Retail Services care fac cumpărături la Praktiker în perioada campaniei de aniversare, vor primi automat 200 LEI pe cardul EuroLine – American Express pentru cumpărături de peste 2000 LEI în 7-24 rate ușoare. Clienţii Credit Europe Bank (CEB), care își fac noi carduri de credit CardAvantaj în aceeași perioadă, vor primi vouchere cadou în valoare de 200 LEI.

Bucuresti, 20.08.2015

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *