Posta Romana si BRD Finance

Clienţii BRD Finance îşi pot rambursa ratele la credite prin intermediul a 500 de oficii ale Poştei Române

Începând din această lună clienţii BRD Finance Credite Consum SRL pot achita ratele, atât la creditele obţinute, cât şi la cardurile cobranded emise în parteneriat cu Carrefour, Praktiker, Rombiz şi Real,- şi prin intermediul a 500 de oficii poştale informatizate aparţinând Poştei Române.

Pentru efectuarea plăţilor, clienţii trebuie să prezinte salariatului poştal unul din următoarele documente, care conţin obligatoriu un cod de bare: INFO CARD, scrisoarea de confirmare a creditului sau extrasul de cont. După achitarea sumelor, clienţii vor primi o chitanţă ştampilată şi semnată de lucrătorul poştal. Clienţii care optează pentru efectuarea plăţilor prin intermediul reţelei Poştei Române se pot prezenta la oricare dintre cele 500 de oficii poştale, indiferent de localitatea de domiciliu, şi pot achita orice sumă.

« Colaborarea cu BRD Finance este benefică pentru clienţi, care au astfel acces la serviciile de care au nevoie prin intermediul celei mai mari structuri de retail din ţară, şi în acelaşi timp este corespunzatoare unei strategii sănătoase de dezvoltare a afacerilor companiei», a declarat Dan Mihai Toader, preşedinte – director general al Poştei Române.

« Parteneriatul încheiat de BRD Finance cu Poşta Română este dovada permanentei preocupări a companiei noastre faţă de nevoile specifice ale clienţilor, profitând de fiecare ocazie pentru a le oferi servicii de cea mai înaltă calitate. Practic, beneficiind de experienţa de zeci de ani şi de reţeaua foarte dezvoltată şi bine pusă la punct a Poştei Române, oferim acum clienţilor BRD Finance o alternativă la plata ratelor la ghişeu, făcând acest proces tot mai simplu» a declarat Pierre Boscq, Director General al BRD Finance Credite Consum SRL

Informaţii despre reţeaua oficiilor poştale  VPN pot fi obţinute apelând serviciul de relaţii cu clienţii Infopost, la numărul de telefon cu tarif normal 9393 pentru Bucureşti, sau 021/9393111, pentru celelalte localităţi din ţară.

BRD Finance Credite Consum este un joint-venture realizat de BRD-Groupe Société Générale împreună cu Franfinance, filiala Grupului Société Générale specializată în creditarea consumului. Prezentă pe piaţa românească din luna aprilie a anului 2004, BRD Finance a reuşit să dezvolte parteneriate comerciale cu firme de renume, fiind prezentă în peste 2.000 de magazine şi reţele de retail din Romania. 

Compania Naţională Poşta Română este operatorul naţional în domeniul serviciilor poştale. Compania este organizată în zece direcţii regionale, 41 de structuri judeţene, trei sucursale specializate şi o filială. Poşta Română este compania cu cea mai mare reţea de retail din ţară, formată din peste 7.100 de subunităţi poştale, dintre care 1.100 informatizate şi aproape 600 incluse în VPN. Poşta Română livrează corespondenţa la peste 7.500.000 de adrese şi oferă clienţilor, pe lângă serviciile tradiţionale, servicii bazate pe cele mai noi tehnologii, care asigură transmiterea securizată a banilor, încasarea facturilor la utilităţi, prestarea serviciilor bancare şi chiar transmiterea de mesaje de la căsuţe de e-mail la adrese poştale. Informaţii despre serviciile şi produsele oferite de Poşta Română pot fi obţinute on-line, accesând site-ul www.posta-romana.ro sau telefonic, apelând serviciul de relaţii cu clienţii Infopost la numărul de telefon cu tatif normal 9393 pentru Bucureşti, sau 021/9393111, pentru celelalte localităţi din ţara.

Bucuresti, 10.04.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *