Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

PokerStars ofera “Cele mai bune 10 zile ale pokerului de pe planeta”

cu ocazia aniversarii a zece ani de la prima editie a Pokerstars Caribbean Adventure (PCA)

PokerStars Caribbean Adventure (PCA), cel mai mare festival de poker live din afara Statelor Unite, aniversează anul viitor, în luna ianuarie, zece ani de la prima ediție. Cuprinzând 40 de evenimente, turneul va include “cele mai bune 10 zile ale pokerului de pe planetă". Pentru a sărbători, PokerStars a început o campanie de calificare, prin care va acorda 100 de pachete de participare la prestigiosul Eveniment Principal de 10.000 de dolari.

PCA oferă jucătorilor cea mai mare diversitate de jocuri de poker, pentru toate buzunarele, cazare de lux într-un hotel de cinci stele, unele dintre cele mai mari fonduri de premii din pokerul live, plus şansa de a se întâlni cu vedete şi profesionişti ai jocului – totul la numai câţiva paşi de superbele plaje cu nisip alb ale Insulelor Caraibe. Ediţia din 2013 a PokerStars Caribbean Adventure va începe pe 5 ianuarie, în elegantul complex turistic Atlantis din Insula Paradise din Bahamas.

Pentru a sărbători cea de-a 10-a aniversare a festivalului, până pe data de 9 decembrie, PokerStars va găzdui o serie de turnee cu taxă de participare de 10 dolari, ce se vor derula în fiecare duminică, de la ora 20:00 şi vor acorda ca premii câte 10 pachete PCA pe săptămână. Pachetul pentru Evenimentul Principal valorează 16.000 de dolari şi include taxa de participare, nouă nopţi de cazare la Hotelul Atlantis, transportul şi alte cheltuieli.

“Dacă ar trebui să vă imaginaţi cum arată cele mai tari partide de poker, probabil că ați include o locaţie uluitoare, toţi prietenii care joacă poker, poker non-stop, cele mai mari vedete şi cei mai mari profesionişti din industrie. Ei bine, la acelaşi lucru ne-am gândit şi noi pentru ediţia aniversară a PCA 2013 şi va fi cea mai uimitoare partidă de poker de pe planetă”, a declarat David Carrion, Director of Live Operations pentru PCA şi regiunea LATAM.

Vezi cum arată Insula Paradisului:

10 zile cu 40 de evenimente diverse şi antrenante

Un festival cu o structură inedită şi complexă, PCA oferă câte ceva pentru fiecare, inclusiv numeroase opţiuni No Limit Hold’em, Pot Limit Omaha, formate mixte sau high stakes. 10 evenimente ‘Signature Trophys’ vor fi organizate în cinstea acestei aniversări, printre acestea numărându-se Evenimentul Principal, dar şi Super High Roller-ul de 100.000 de dolari.

Ediţia PCA din ianuarie marchează în premieră absolută apariţia ZOOM Mobile Challenge, un turneu de poker fast-fold de 1.000 de dolari, jucat pe noul client mobil de poker oferit de PokerStars. Va dura cinci zile consecutive şi va putea participa un număr nelimitat de jucători. Timp de 12 minute, aceştia trebuie să acumuleze cât mai multe jetoane pentru a se bucura la final de o parte din premiul garantat în valoare de 50.000 de dolari.

Tradiţie

În istoria sa de nouă ani, PCA a primit cu braţele deschise peste 20.000 de jucători, a acordat premii în valoare de peste 100 de milioane de dolari şi a încoronat nouă campioni, printre care Gus Hansen, Bertrand ‘ElkY’ Grospellier şi câştigătorul de anul acesta, John Dibella. Acest jucător amator, un broker de 43 de ani din New York, a călătorit în Caraibe cu familia pentru o vacanţă mai specială şi plecat acasă cu 1.775.000 de dolari. Nici România nu a fost departe de succes în Caraibe, în ediţia din 2011 românul Anton Ionel fiind foarte aproape de a câştiga marele premiu, părăsind turneul pe locul al 3-lea şi alegându-se cu peste 1 milion de dolari.

Acţiune live la mesele de joc, în finală

EPT Live va oferi un webcast cu tot ce se întâmplă în finală, la mesele de joc de la Super High Roller, High Roller şi Main Event, difuzat pe PokerStars.tv cu un decalaj de doar o oră.

Orele de difuzare sunt următoarele:
Luni 7 ianuarie, de la ora 13:00 ET – Super High Roller de 100.000$: Finala
Sâmbătă 13 ianuarie, de la ora 13:00 ET – Main Event-ul de 10.000$: Finala
Duminică 14 ianuarie, de la ora 13:00 ET – High Roller-ul de 25.000$: Finala

Programele vor aduce, în plus, comentarii ale profesioniştilor, interviuri şi turnee freeroll pentru telespectatori.

Programul complet al turneului PCA 2013 este disponibil la: //www.pokerstarscaribbeanadventure.com.

Paradise Island (Insula Paradisului), cunoscută în trecut drept Hog Island (Insula Porcului), se află în Bahamas, în imediata apropiere a oraşului Nassau. Cu o suprafaţă de 2,8 kmp, este renumită pentru faimoasa sa staţiune Atlantis. A fost construită aproape în intregime pentru turişti, beneficiind de staţiuni, restaurante, magazine, un teren de golf, acvariu, şi, fireşte, celebrul său casino. Pe insulă, există doar câteva proprietăţi private.hh

ATRACŢIILE BAHAMASULUI

Bay Street

Este zona principală a insulei, unde se află mare parte din magazine, cafenele şi baruri. A reuşit de-a lungul timpului să îşi păstreze atmosfera de odinioară, dar şi să ofere turiştilor o experienţă completă.

Insula Lagunei Albastre

La 20 de minute de parcurs cu barca din Nassau, insula este locul unde puteţi înota şi interacţiona cu delfinii în minunata apă a oceanului.

Plaja Cable

Se află la câteva mile vest de Nassau, fiind o fâşie de 2,5 mile ce găzduieşte faimosul Cazino Crystal Palace, câteva staţiuni de lux, cluburi de noapte şi un teren de golf. Puteţi încerca şi delicatese Bahamiane

Tururi cu barca şi sailing

Marina din Paradise Island vă aşteaptă goelete rapide şi compet echipate şi funcţionale, unele dintre ele fiind dotate chiar şi cu cablu şi conexiune Internet. Le puteţi inchiria şi vă bucura de o plimbare de neuitat. Aveţi la dispoziţie şi iole, bărci cu motor sau jet-skiuri.

Scufundări

Apele din Paradise Island sunt visul oricărui amator de scufundări, oferind o varietate de experienţe excepţionale.

Pentru familii

Cu sau fără copii, orice familie se poate distra în Paradise Island. Nu degeaba i se spune Insula Paradisului. Plaje albe, încântări subacvatice, excursii cu barca către Blackbeard’s Cay, croaziere cu catamaranul ori plimbări cu barca cu fundul transparent către minunatul Exuma Cays, plus multe altele.

Pescuit

Fie că este prima oară când vă încercaţi prieceperea, fie că sunteţi un experimentat pescar doritor să doboare unul dintre cele 50 de recorduri mondiale realizate în apele din Bahamas, veţi găsi cu siguranţă ceva pe placul vostru.

Sporturi nautice

Puteţi încerca snorkelling în zone populare precum Rose Island Reefs, the Gambier Deep Reef, Booby Rock Channel şi Goulding Reef Cays, majoritatea hotelurilor şi agenţiilor oferind echipament specializat. Puteţi chiar şi alege o plimbare cu caiacul pe Lacul Nancy, jet ski, kiting, para-sailing sau ski nautic.

Atracţiile insulei

În Nassau puteţi vizita o seamă de locuri interesante precum Piaţa Rawson, aflată în imediata apropiere a docului Prince George Wharf. Aici veţi găsi clădiri istorice, biblioteci publice şi muzee. Alte locuri de vizitat sunt The Queen’s Staircase, The Water Tower, The Forts, Gregory Arch and The Caves.

Observarea păsărilor

Nassau şi Paradise Island sunt locul în care veţi găsi o mulţime de păsări de apă, găinuşe, egrete, bâtlani, raţe de Bahamas sau roşii, lişite de Caraibe, dar şi alcioni sau flamingo.

Shopping

Insula continuă tradiţia indienilor Lucaya şi Taino pentru arte decorative şi meşteşuguri, iar acestea sunt vizibile peste tot pe insulă. În faimoasa Piaţă de Paie din Bay Street, puteţi găsi ceramic, condiment, ceramică şi muzică specifice acestor artizani.

Bucuresti, 01.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *