free download 78 travel guides written by experts

PNTCD raspunde atacurilor lui Emil Boc

PNŢCD constată că şi preşedintele PD, Emil Boc, se alătură corului de frustraţi din PLD care nu doresc crearea unei alianţe politice între PNL-PNŢCD-AP. Declaraţiile sale de astăzi sunt expresia disperării de a nu găsi parteneri pentru înfiinţarea partidului prezidenţial pe care îl doreşte Traian Băsescu.

"Singurul pol care se poate regăsi în gândirea lui Emil Boc este Polul Nord, în nici un caz o alianţă politică de centru-dreapta. Aceasta pentru că nici el, nici partidul pe care îl conduce, nu au amplitudinea şi moralitatea necesară pentru o asemenea construcţie politică", a declarat preşedintele PNŢCD, Marian Petre Miluţ.

Preşedintele PNŢCD subliniază că Partidul Popular European (PPE) nu este interesat de alianţele care se fac într-o ţară decât din perspectiva moralităţii lor. "Nu este o problemă pentru PPE dacă două partide istorice, cu principii şi valori profund democratice, colaborează politic, chiar dacă fac parte din familii de partide europene diferite. Afirmaţiile lui Emil Boc demonstrează că el nu cunoaşte doctrina şi acţiunea politică a PPE. Poate că ar fi mai bine să se întoarcă la socialiştii europeni, acolo unde se vede că i-a fost locul", a subliniat Marian Petre Miluţ.

Imoralitatea PD-ului se observă şi din tentativele pe care le face acum pentru a readuce PSD la guvernare. "Ar colabora cu oricine, doar să aibă ceva de câştigat. Acesta este comportamentul politic pe care îl condamnă PPE. PD nu are dreptul să vorbească în numele creştin-democraţiei", a mai adăugat preşedintele PNŢCD.

Bucuresti, 8.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *