free download 78 travel guides written by experts

BCR – primele 500 de unitati

Banca Comerciala Romana (BCR) a deschis, joi 7 Iunie, unitatea cu numarul 500 –  Agentia Prelungirea Ghencea situata pe Str. Prelungirea Ghencea, Nr. 65, Bloc C1, Sc. 4, Parter, Sector 6.

Noua unitate bancara cu servicii integrate este cea de-a 14-a unitate operativa BCR din Sectorul 6 si a 91-a din Bucuresti si Judetul Ilfov.

Grupul BCR raspunde astfel numeroaselor solicitari primite din partea bucurestenilor care au nevoie de servicii bancare de calitate, intr-o gama cat mai larga si la costuri rezonabile.

„BCR vine in intampinarea nevoilor clientilor sai carora le ofera servicii romanesti de nivel european. BCR Prelungirea Ghencea confirma  avantajele  oferite de conceptul de unitate a Grupului BCR axata pe satisfacerea cerintelor populatiei. BCR este cu adevarat partenerul de langa casa ta, prietenul care te cunoaste, te intelege si te sustine in planurile tale de viitor”, a declarat Nicolae Danila, presedinte executiv BCR.

Agentia BCR Prelungirea Ghencea are o structura functionala moderna, ce reflecta noua deschidere a BCR, care imbina cu succes flexibilitatea cu prudenta bancara, totul in avantajul clientilor.

Clientii noii unitati vor beneficia de avantajele oferite de colaborarea cu o echipa tanara de profesionisti bancari. Dinamismul acestora, completat de experienta managementului Sucursalei Municipiului Bucuresti, creeaza cadrul perfect pentru dezvoltarea si in aceasta unitate, a unui parteneriat de afaceri durabil cu clientii bancii.

La BCR Prelungirea Ghencea clientii pot utiliza intreaga gama de produse si servicii a BCR: conturi curente, depozite bancare, credite in lei si valuta, carduri, serviciul de transfer rapid de bani MoneyGram, etc. Totodata, noua unitate dispune de un ghiseu de schimb valutar, de un automat bancar pentru eliberarea de numerar din conturile de card (ATM).

Programul de lucru cu publicul al BCR Prelungirea Ghencea este: Luni – Vineri: 8.00 – 17.30 iar Sambata: 8.00 – 12.30.

BCR pune un accent deosebit pe serviciile catre populatie, pentru care deschide noi unitati in toate zonele tarii cu potential de dezvoltare. Astfel, daca in 2006 au fost deschise aproximativ 100 noi unitati, in acest an BCR intentioneaza sa deschida circa 125 de unitati.

BCR a deschis deja, in primele 5 luni ale anului, 28 de unitati din care: 9 unitati in Bucuresti si Judetul Ilfov, 4 in judetul Iasi, cate 2 unitati in Bihor, Bacau, Brasov si Galati, si cate una in Hunedoara, Prahova, Neamt, Giurgiu, Botosani, Arad si Timis.

Bucuresti, 7.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *