creative night talks

Playhouse Disney lanseaza un nou serial de desene animate pentru prescolari

“Moto-animalutele din jungla”

Disney Channel a anunțat astăzi că “ Moto-animalutele din jungla”, noul său serial de desene animate pentru preșcolari, va avea premiera în cadrul blocului său de programe Playhouse Disney. Povestea este dezvoltată în mijlocul unei jungle neexplorate, formată din drumuri. Serialul prezintă un grup de animale pe roți, amatoare de distracție și își propune să îi ajute pe preșcolari să își dezvolte abilitățile de învățare, precum și să îi încurajeze să protejeze mediul înconjurător.

Serialul animat urmărește animalele pe roți din Moto-animalutele din jungla pe măsură ce își creează drum prin junglă în aventuri rapide și distractive. Jumătate animale, jumătate vehicule, printre locuitorii junglei se numără Zooter, mesagerul junglei, un purceluș scooter roz plin de energie; Ellyvan, furnizorul locuitorilor junglei, un hibrid între un elefant și o furgonetă şi Beetlebugs, copiii jucăuși din junglă, mereu dornici de a învăța. Fiecare episod durează câte 25 de minute şi urmărește povestea unuia dintre personaje ce încearcă să rezolve problema cu care se confruntă.

Umorul și distracția sunt părți integrale ale serialului, astfel încât învățarea devine o experiență plăcută și distractivă pentru preșcolari. La baza serialului stă un plan inovator de învățare, care îi încurajează pe preșcolari să își conștientizeze impactul asupra naturii și îi ajută să dezvolte o apreciere timpurie pentru mediul înconjurător. În plus, serialul încearcă să dezvolte și abilități de învățare prin utilizarea semnelor de circulație și a simbolurilor localizate peste tot prin junglă. Preșcolarii sunt invitați să descifreze semnele în cadrul poveștii prezentate, pentru a-i ajuta să le înțeleagă semnificațiile în viața de zi cu zi.

Elementele educaționale ale serialului sunt punctate printr-un cântec repetitiv vesel, “Gotta Zip”, ce oferă o trecere distractivă prin muzică pe măsură ce personajele își dau seama cum să depășească obstacolele pe care le întâmpină, în timp ce călătoresc în viteză în căutare de soluții prin rețeaua de drumuri Jungle Junction.

Dezvoltat și produs în cadrul studiourilor de animație Spider Eye, situate in Londra și Cornwall, serialul a fost creat de Trevor Ricketts, Erica Darby – producător executiv, iar Morgan Francis – regizor. Brian Neish ("Little Robots") a fost consultantul serialului.

„Moto-animalutele din jungla” va fi transmis în cadrul Playhouse Disney la Disney Channel în fiecare dimineata in timpul saptamanii de la ora 08:50 şi în weekend de la ora 07:00.

Bucuresti, 22.04.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *