celula de arta octombrie

Un nou centru comercial pentru regiunea La Spezia

“Le Terrazze”: 50% din suprafaţa totală este închiriată

· Investiţia totală depăşeşte 125 milioane de euro
· 108 magazine şi o suprafaţă totală de 38.500 m2
· Efecte pozitive în economia locală: 500 de locuri de muncă noi create
· Deschiderea oficială va avea loc în ultimul trimestru al anului 2011

Sonae Sierra şi ING Real Estate Development au anuntat astazi oficial ca peste 50% din suprafata totala a noului centru comercial “Le Terazze” este déjà inchiriata. “Le Terazze” este programat pentru deschidere în ultimul trimestru al anului 2011 în La Spezia.

“Le Terrazze” va fi cel mai mare centru comercial din provincia La Spezia, cu o suprafaţă totală de închiriat de 38.500 de metri pătraţi, din care peste 50% este deja închiriată.

Succesul comercial al centrului este asigurat de prezenţa brandurilor: Ipercoop, Euronics, Tonic, Play Park, Scarpamondo, Deichmann, Sasch, Cisalfa şi Den Store.

“Le Terrazze” va oferi celor 210.000 de locuitori din zonele apropiate (dintre care 100.000 sunt rezidenţi ai regiunii La Spenzia) un total de 208 magazine – inclusiv hipermarketul Ipercoop cu o suprafaţă de 7.500 de metri pătraţi, 9 magazine de mari dimensiuni, 16 restaurante şi baruri, un centru de distracţii pentru întreaga familie, un Fitness Club şi o parcare de 2.500 de locuri.

“Le Terrazze” va constitui prima fază a unui amplu proiect urban, care va conţine încă 100.000 de metri pătraţi de birouri şi servicii în zone rezidenţiale dezvoltate de terţe părţi în viitorul apropiat. Centrul comercial va fi accesat uşor din centrul oraşului şi din zonele turistice Le Cinque, Porto Venere şi Versilia (coasta Toscană) graţie noii autostrăzi “Aurelia-bis”, ce urmează a fi construită.

Arhitectura inspirată din Riviera Ligure

Arhitectura centrului comercial “La Terazze” este inspirată din zona de coastă a regiunii La Spezia, precum şi din coloritul şi peisajul costei Liguria. Structura realizată din nivele diferite perfect îmbinate cu locaţia adiacentă, derivă dintr-un studiu complex al mediului înconjurător natural şi a zonei locale Le Cinque Terre. Arhitectura este în linie cu contextul natural: de la culori (ocru, verde, maro) până la numele centrului, acesta este strâns legat de teritoriul caracterizat de “terasele” tradiţionale.

Mediul Înconjurător, Siguranţa şi Sănătate

Le Terrazze este construit în acord cu politicile de mediu ale partenerilor companiei, îndeplinind cele mai riguroase cerinţe de calitate pentru toate dezvoltările, în ceea ce priveşte comfortul, siguranţa şi protecţia mediului înconjurător.

Construcţia centrului comercial “La Terrazze” este îndeplinită cu dorinţa de a obţine certificarea ISO 14001, care recunoaşte cele mai înalte standarde de mediu implementate în timpul construcţiei (de exemplu: economia de energie şi apa, separarea selectivă a deşeurilor) şi certificarea OHSAS 18001, care recunoaşte implicarea puternică pentru siguranţă şi sănătate prin monitorizarea continuă a condiţiilor de lucru de pe şantier şi identificarea sistematică a oportunităţilor de îmbunătăţire.

Le Terrazze este un centru comercial, în prezent în curs de dezvoltare, localizat în La Spezia (via Fontevivo). Cu o suprafaţă totală de închiriat de 38.500 de metri pătraţi, acest centru comercial va fi cel mai mare din provincia La Spezia. Centrul comercial va oferi celor 210.000 de locuitori din zonele apropiate un număr de 108 magazine, inclusiv un hipermarket de 7.500 de metri pătraţi, 9 magazine de mari dimensiuni, 16 restaurante şi baruri. Deschiderea centrului comercial este programată în ultimul trimestru al anului 2011.

Bucuresti, 22.04.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *