free download 78 travel guides written by experts

Pirelli sustine Let’s do it Romania!

Pirelli România a participat la Ziua Nationala a Curateniei sustinand astfel cel mai mare program eco “ Let’s Do It, Romania!"

Pirelli Romania a sustinut in acest an programul national de curatenie alaturandu-se voluntarilor din judetul Olt. Peste 150 de salariati ai companiei italiene au fost prezenti la Pădurea Strehareţi din Slatina, participând activ la curăţarea celei mai frumoase zone de relaxare din municipiu.

Acesta este al doilea an in care Pirelli ecologizeza zona padurii Strehareti. Compania italiana promoveaza şi implementeaza programele de responsabilitate corporatistă în municipiul Slatina, unde a dezvoltat un important centru industrial transformand astfel viziunea în misiune, ca semn al respectării principiilor pe care se întemeiaza dezvoltarea durabilă a unui oras.

“În afara obiectivului evident, curăţarea “Padurii Strehareţi” de deşeuri, actiunea a avut şi o importantă componentă de educare şi responsabilizare a locuitorilor Municipiului Slatina, în ceea ce priveşte grija faţă de mediul înconjurător. Pirelli Romania a ales sa sprijine in acest an programul national “Let’s do it Romania” considerand ca doar prin unirea fortelor si puterea exemplului lucrurile se pot schimba”, a declarat Giuseppe Cangelosi, Director General Pirelli Tyres Romania.

Aceasta nu este singura iniţiativă eco a companiei in municipiul resedinta de judet. In anul 2010 proiectul “Impreuna pentru Slatina” desfasurat alaturi de Primăria Municipiului Slatina a reusit implicarea a peste 350 de voluntari.

Pirelli Tyres România derulează proiecte de responsabilitate sociala şi în alte domenii precum, sănătate: (Colaborarea dintre Spitalul Judeţean Slatina şi Spitalul Niguarda sau Campania Umanitară “Overland for smile” prin care se acordă asistenţă medicală gratuită copiilor din centrele de plasament) dar şi în domeniul educaţiei ( proiectul CORE – program cu finanţare europeană pentru reconversie profesională).

Bucuresti, 25.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *