free download 78 travel guides written by experts

Pirelli lanseaza noua colectie Active Urban

PZERO CONVERTIBLE

Profunzimea şi reversibilitatea sunt caracteristicile principale ale acestui proiect special Pirelli PZero care revoluţionează logica ce stă la baza articolelor de îmbrăcăminte convertibile, atât în segmentul active urban, cât şi în cel urban activ.

Căptuşelile interschimbabile şi exterioarele modulare sunt alegerea perfectă pentru o îmbrăcăminte de exterior care se schimbă mereu – o dată, de două ori, de trei ori – cum ar fi Weather Jacket (One/Three), vedeta colecţiei.

Totul a fost regândit şi reproiectat pentru a îmbunătăţi şi multiplica performanţa fiecărui articol de îmbrăcăminte: asistăm la o evoluţie a conceptului reversibil clasic, care a evoluat şi ca urmare a climei imprevizibile din zilele noastre.

Linia circulară, curbată, a pneurilor a inspirat noul model de glugă Inner Tube, care se pliază într-un cilindru în jurul gâtului sau poate fi desfăcută pentru a încadra faţa, exact ca o husă de anvelope, creând o capsulă cu formă anatomică.

Chiar şi un detaliu mic precum fermoarul este acum revoluţionat cu ajutorul sistemului 3ZiP (scris cu majusculă „P” de la PZero). Detaliul exclusivist cu linii paralele evocă modelul benzilor de rulare şi este un element distinctiv al colecţiei.

Decoraţiunile lipite prin procedee termice ies în relief, fiind transformate dintr-un detaliu interior într-un element grafic de design la exterior: elementele tehnice ascunse se transformă în elemente specifice unui decor industrial.

Sigla statică PZero devine un element dinamic atunci când este imprimată în relief, pe verticală, pe fermoar.

Culori precum granit, roşu, albastru, negru albăstriu şi negru sunt întrerupte de efecte mecanice neobişnuite: aluminiu, fibră de carbon şi elemente reflectorizante.

În acelaşi timp, elementele grafice de design create de Bob Noorda pentru Pirelli în anii ’50 şi ’60 fac legătura între prezent şi tradiţia istorică a logo-ului „P lunga”: din 1872 până în viitor.

Bucuresti, 27.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *