metalshow

Pinnacle Systems aniverseaza 20 de ani

Pinnacle Systems, unul dintre liderii mondiali în industria editării video, a aniversat ieri, în cadrul unui eveniment ce a avut loc la Hotel Crowne Plaza, 20 de ani de existenţă.

Fondată în 1986 în Silicon Valley, Pinnacle Systems a câştigat nouă premii Emmy în aceşti 20 de ani,  iar în 2005 a fost achiziţionată de Avid Technology, Inc.
În 2006 are peste 10 milioane de utilizatori înregistraţi.

Conform principiului Make, Manage, Move Media, Pinnacle Systems oferă o gamă extinsă de produse pentru editarea propriilor imagini filmate şi prelucrarea calităţii vizuale a acestora, organizarea fişierelor video create, înregistrarea emisiunilor TV preferate şi transferul informaţiei pe suportul de stocare ales, PC, DVD etc.

În plus, numeroasele aplicaţii puse la dispoziţia utilizatorilor beneficiază atât de o interfaţă uşor de utilizat, chiar şi de către începători, cât şi de un software facil ce permite un viitor upgrade.

Performanţa produselor Pinnacle Systems este confirmată şi prin decernarea, în acest an, a distincţiei EISA Award Best Product 2006-2007, oferită pentru Pinnacle Studio Plus v.10 Titanium Edition.

„Pe baza datelor de vânzări Gfk din  spaţiul european (Germania, Franţa şi Marea Britanie), pentru perioada iulie 2005 – iunie 2006, Pinnacle Studio ocupă primul loc pe piaţa consumului de software pentru editare video. Aceste rezultate ne asigură o creştere şi mai puternică în viitor, ca cea mai bună soluţie pentru creare şi editare video.”, a declarat Manfred Karl, Pinnacle Country Manager, Eastern Europe.

În cadrul evenimentului de ieri, a avut loc numirea oficială a primului reprezentant de vânzări Pinnacle Systems în România, domnul Marius Toma.

„Produsele Pinnacle sunt deja cunoscute şi apreciate pe piaţa din România de mai mult de cinci ani şi au avut de la an la an o evoluţie ascendentă din punct de vedere al vânzărilor. Piaţa de profil din România se poate caracteriza printr-un puternic potenţial de dezvoltare iar  dorinţa mea este ca România să devină una dintre cele mai importante pieţe de consum pentru soluţiile Pinnacle Systems în Europa de Est.”, a declarat Marius Toma, Sales Manager România.

Bucuresti, 22.11.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *