metalshow

SOFTEXPERT la ROCS 2006

Echipa SOFTEXPERT din Craiova (www.soft-expert.com)  anunta participarea la editia a 12-a Romanian Computer Show – ROCS, care va avea loc intre 21 – 24 noiembrie la Phoenicia Grand Hotel, Bucuresti.

Cu aceasta ocazie, Cristian NICOLAE, Managing Partner, va expune viziunea SOFTEXPERT privind aplicatiile mobile pentru automatizarea fortei de vanzari: EXPERT Mobile Agent – Pentru Clienti Invingatori!

Prezentarea va avea loc joi, 23 noiembrie, ora 13, in cadrul sectiunii "Mobile Business Services/Your business is everywhere/How are you managing communications?" care se va tine in Adon Hall.

SOFTEXPERT este o companie dezvoltatoare de solutii mobile de Business Intelligence, de ultima generatie, fiind prima firmã din Romania cu certificare Microsoft Mobility Solutions Competency.

In functie de piata orizontalã abordatã, am dezvoltat doua grupe mari de solutii :
– cele care pun accentul pe elementele de SFA (sales force automation), având denumirea comercialã EXPERT Mobile Agent , pentru companiile care lucreaza cu agenti de vanzari.
– cele care pun accentul pe elementele de CRM (customer relationship management), cu denumirea comerciala MedEXPERT , pentru reprezentantele si producatorii din domeniul farmaceutic.

Ambele solutii se pot interconecta cu orice alt sistem informatic al Clientilor (ERP etc.)

Prin parteneriatele incheiate cu lideri in domeniul lor de activitate (baze de date, transmisii de date, echipamente hardware) le oferim Clientilor nostri solutii mobile integrate, al caror scop este Cresterea Profitului.

Bucuresti, 22.11.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *