Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Piata unica digitala in Romania

Reprezentanţa Comisiei Europene în România organizează masa rotundă cu tema Piața unică digitală în România, în data de 12 octombrie 2015, între orele 09:30-13:30, la sediul Reprezentanței Comisiei Europene în România, str. Vasile Lascăr, nr. 31, etaj 1, sala Titulescu.

Principalii vorbitori sunt:
Florin Lupescu, consilier principal în cadrul Direcției Generale pentru Rețele de Comunicații, Conținut și Tehnologie (Comisia Europeană)
Bebe Viorel Ionicǎ, secretar de stat, Ministerul pentru Societatea Informaționalǎ
Varujan Pambuccian, membru al comisiei parlamentare pentru tehnologia informației și comunicațiilor din Camera Deputaților
Diana Voicu, secretar de stat, Ministerul Justiției

Moderatorul evenimentui este Paul-Andre Baran, Fundația Româno-Americană.

Întâlnirea are drept obiectiv prezentarea și dezbaterea ansamblului politicii pentru piața unică digitală cu principalii săi vectori: contextul general al acțiunilor Comisiei Juncker, liberul acces la bunuri și servicii în cadrul UE, condițiile ce trebuie asigurate pentru dezvoltarea rețelelor și serviciilor digitale, raportul dintre economia digitală și societate și, nu în ultimul rând, investițiile în domeniu.

Astfel de dezbateri vor fi organizate, în perioada următoare, în toate statele membre ale Uniunii Europene.

Accesul la eveniment este deschis presei. Vă rugăm să confirmați participarea dnei Ruxandra Popescu, Centrul Român de Politici Europene, email: ruxandra.popescu@crpe.ro, tel.: 0724 369 744.

Dezbaterea face parte din seria de evenimente lunare "AICI EUROPA", iniţiată de Reprezentanţa Comisiei Europene cu scopul de a stimula dezbaterea cu privire la priorităţile Uniunii Europene, în strânsă legătură cu agenda publică naţională din România.

Pagini Utile

  • Agenda integrală a evenimentului pdf - 187 KB [187 KB]

Bucuresti, 09.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *