Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Petrom ajuta autoritatile cu 30 de tone de carburant pentru operatiunile de deszapezire

Petrom sprijină Compania națională de autostrăzi şi drumuri naționale din România (CNADNR) cu 30 de tone de motorină pentru utilajele care desfăşoară operaţiuni de deszăpezire în județele grav afectate de căderile masive de zăpadă.

Contribuţia companiei susţine eforturile comandamentului de iarnă în contextul condițiilor meteorologice deosebit de dificile. Utilajele de deszăpezire ale CNADNR se vor putea aproviziona direct din stațiile Petrom din județele afectate, scurtând, astfel, timpul de intervenție şi diminuând semnificativ problemele logistice de aprovizionare cu carburant.

Utilaje ale Petrom ajută alături de autorităţile locale la operațiunile de deszăpezire în comunitățile din ţară unde compania are activităţi.

În perioada 2007 – 2012, Petrom a alocat aproximativ 3 milioane de euro pentru a susţine autoritățile si populația in situații de urgenta.

În 2012, Petrom a dotat Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) cu echipamente specifice de intervenție în valoare de 1,2 milioane de Euro: 5 autospeciale tip şenilă cu punct de prim ajutor, echipamente pentru descarcerare în caz de cutremur, echipamente pentru pompieri şi facilități specifice pentru sinistrați. De asemenea, Petrom a dotat CFR cu un echipament de deszăpezire de tip freză pentru drezină care acționează în prezent pentru deblocarea căilor ferate afectate de căderile de zăpadă.

Bucuresti, 29.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *