free download 78 travel guides written by experts

Petrecere INNA @ Turabo Society Club

INNA (pe numele sau adevarat Alexandra) este artista cu cel mai mare hit din Romania la ora actuala.Piesa «Hot» este cea mai difuzata pe posturile de radio, asa ca este imposibil sa nu o cunoasteti.Nascuta in Mangalia, ea este noua vedeta a Constantei si a intregii tari, dupa ce piesa acesteia a luat cu asalt topurile la scurt timp de la aparitie.

INNA este un nou Project semnat de constantenii de la PLAY & WIN.Ei sunt trei baieti din studioul lui Viorel (3 Sud Est) care s-au pus pe treaba si au contribuit la realizarea unor piese pentru vedete ca Sistem, Activ, 3 Sud Est si multi altii.Vocea masculina din piesa ii apartine lui Marcel Botezan(unul din compozitorii piesei).
 
“Hot” un este prima piesa a duo-ului Alexandra & PLAY AND WIN.Ei au mai avut si alte productii, de exemplu piesa “Goodbye”.
 
Acum, Inna se pregateste sa isi lanseze albumul mult asteptat si va avea si o serie de concerte. Pentru urmatorul show semnat Inna nu va trebui sa a steptati mult insa, deoarece Turabo Society Club o va avea invitata vineri, 28 noiembrie.Distractia este garantata.

Bucuresti, 25.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *