free download 78 travel guides written by experts

Peste 80 de copii in dificultate vor avea parte, pentru prima oara, de o petrecere de Craciun

TouchedPe 22 decembrie, copiii din programele Touched România au parte de o petrecere de neuitat alături de Gaşca Zurli, în aşteptarea lui Moş Crăciun. Cu multă emoţie şi bucurie, peste 80 de copii din programul Centrului Maternal Casa Agar şi din programul de asistenţă maternală sărbătoresc naşterea Domnului alături de mamele lor şi se bucură de spectacolul susţinut de Gaşca Zurli, în marea familie Touched România.

Zurli a pregătit anul acesta un spectacol extraordinar de Crăciun, oferit în dar copiilor în dificultate din programele Touched România, aducându-le bucurie şi speranţă. Astfel, copiii şi mamele lor, victime ale violenţei domestice, ale sărăciei şi excluziunii sociale, vor primi daruri, vor cânta colinde şi se vor bucura de o seară memorabilă.

«Este pentru prima dată când copiii noştri participă la un spectacol de Crăciun atât de frumos și organizat special pentru ei! Probabil ei nu ar fi ajuns niciodată în sălile de spectacol. Mulţumim Găştii Zurli şi partenerilor care împreună cu noi au contribuit cu drag la surpriza minunată, la cadourile pentru cei mari şi cei mici!» spune Anca Nistor, reprezentant al Asociaţiei Touched România, organizator al evenimentului.

Până nu demult, aceştii copii erau în pericol să fie abandonaţi. Acum. se bucură de o familie, cel mai preţios lucru în viaţă. În cei 10 ani de la deschidere, Casa Agar a ajutat peste 300 de persoane, mame şi copii aflaţi în situaţii de risc să rămână împreună şi să îşi găseasca un loc în societate.

Bucuresti, 18.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *