free download 78 travel guides written by experts

Peste 70 de pensiuni turistice din Bucovina vor promova zona

la Targul de Turism de la Suceava

Peste 70 de pensiuni turistice din Bucovina si-au anuntat participarea la primul Targ de Turism al Bucovinei, promovat si organizat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Suceava si ROMEXPO.

Targul de Turism al Bucovinei se va desfasura Centrul Economic Bucovina,  noul complex expozitional de la Suceava, in perioada 14-16 septembrie 2007. In cadrul manifestarii vor fi prezentate toate formele de turism existente in zona Bucovinei: ecumenic si istoric, itinerant cu valente culturale, balnear, rural, ecoturism, de tranzit, vanatoare si pescuit, echitatie, sporturi de iarna, pentru congrese si reuniuni, odihna, recreere si agrement. Targul, organizat cu scopul de a se cunoaste si valorifica potentialul turistic al Bucovinei, va reuni asociatiile de turism din zona, hotelurile, pensiunile, locurile de agrement si este destinat specialistilor in turism, agentiilor de turism din tara si din strainatate, institutiilor de invatamant superior de profil, societatilor de asigurari, reprezentantilor ambasadelor straine in Romania, oficiilor de turism externe.

La aceasta editie a Targului de Turism Bucovina, ROMEXPO pune la dispozitia firmelor expozante si vizitatorilor specialisti, gratuit, un serviciu cu valoare adaugata menit sa sporeasca eficienta participarii la acest targ, si anume Programul de facilitare de contacte de afaceri.

Targul de Turism al Bucovinei face parte dintr-un amplu eveniment, denumit ANUL BUCOVINEI care a inceput odata Serbarile orasului Suceava, in iunie 2007 si se va desfasura pe durata unui an calendaristic cu includerea tuturor actiunilor prevazute in judetul Suceava, dintre care amintim: Festivalul medieval – Complexul muzeal Suceava, iulie 2007, Festivalul pastravului – Ciocanesti, august 2007, Targul mesterilor populari –august 2007, Festivalul de la Cacica etc.

Pentru mai multe informatii puteti accesa site-ul oficial al manifestarii: www.anulbucovina.ro

Bucuresti, 14.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *