bucharest tech week 2021

BCR si Asociatia Romana a Bancilor – parteneri de prestigiu

ai CreditEXPO 2007

Banca Comercială Română, cea mai mare instituţie financiară de pe piaţa românească după active, a semnat un parteneriat exclusiv cu CreditEXPO 2007, primul târg de credite din România. Prin încheierea acestui parteneriat, BCR devine Platinum Partner in cadrul primei editii a CreditEXPO, ce se va desfăşura în perioada 21 – 23 septembrie 2007, la World Trade Plaza Bucureşti.
Totodata, CreditEXPO 2007 va gazdui conferinta “business-to-business” “CrediTALK 2007”, ce oferă oportunitatea de a dezbate problematica instrumentelor de creditare, normele şi conditiile de finanţare, dar şi ocazia de a relaţiona cu potenţiali parteneri de business. Evenimentul va fi organizat in colaborare cu Asociaţia Română a Băncilor, principala autoritate ce reprezintă şi apără interesele profesionale ale instituţiilor de credit din România.

“Atat sprijinul Asociatiei Romane a Bancilor, cat si parteneriatul încheiat cu Banca Comercială Română ne onorează şi confirmă totodată importanţa organizării unui astfel de târg în Romania. Sperăm ca în viitor, prin implicarea activă a marilor jucători de pe piaţa de profil din tara, CreditEXPO să devină principalul loc de întâlnire atat pentru persoanele fizice cat si pentru firmele interesate sa obtina diverse forme de finantare cu institutiile financiare care le pot facilita aceste servicii”, au declarat organizatorii CreditEXPO 2007.

BCR, membra a Grupului Erste Bank, este cel mai important grup financiar românesc, cu activităţi naţionale şi internaţionale diversificate desfăşurate prin intermediul sucursalelor şi agenţiilor sale, fiind un actor extraordinar pe piaţa de capital, leasing, asigurări – generale si de viata, administrare de fonduri de pensii şi asset management, prin companiile specializate ale Grupului BCR. Aceasta asigură o mai bună satisfacere a nevoilor clienţilor şi asigură o poziţie bună pentru BCR pe măsură ce mediul bancar se consolidează. BCR gestioneaza active de peste 16 miliarde de EUR (aproximativ 26% cota de piata). Banca ofera intreaga gama de produse si servicii, propunandu-si sa detina, la sfarsitul acestui an, o retea de circa 600 de sucursale si agentii in intreaga tara, in majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori. Banca pune la dispozitia clientilor o oferta complexa de produse si servicii bancare, inclusiv servicii de Internet banking si e-commerce.

Înfiinţată la data de 31 mai 1991, din iniţiativa a 14 bănci comerciale, Asociţia Română a Băncilor (ARB) numără în prezent 40 de membri (instituţii de credit şi sucursale ale unor bănci străine prezente în România). In cadrul Asociaţiei Româneă a Băncilor functioneaza 18 comisii de specialitate care au ca obiectiv principal analiza şi propunerea de soluţii optime pentru rezolvarea problemelor specifice sectorului bancar.

Bucuresti, 14.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *