metalshow

Peste 3 000 de specialisti

ai industriei de tipar si ambalaje au vizitat targul  PRINT SHOW TRANSILVANIA 2006!

In perioada 26 – 29 septembrie 2006, Complexul EXPO TRANSILVANIA din Cluj Napoca a fost gazda celei de-a V-a editii a targului de tipar si ambalaje  PRINT SHOW TRANSILVANIA.

Evenimentul a reunit 77 de firme specializate in domeniile: Pre Press, Echipamente tipografice, Legatorie si finisare, Hartie si ambalaje, Etichete, Consumabile, Papetarie, Birotica,Tipografii, Edituri, Servicii.

PRINT SHOW TRANSILVANIA a debutat marti, 26 septembrie cu o festivitate organizata la Sala de Conferinte din cadrul Complexului Expozitional Expo Transilvania, la care au luat cuvantul: Domnul Director General EXPO TRANSILVANIA, Ioan Avram, Dl. Kerekes Sandor, Vicepresedinte al Consiliului Judetean Cluj, Dl. Alexandru Galos, Presedinte ASOCIATIA TIPOGRAFILOR DIN TRANSILVANIA. Acestia au dorit sa sublinieze inca o data importanta acestei industrii, precum si necesitatea organizarii unui eveniment regional pentru firmele din acest domeniu.

 In cea de-a doua seara a evenimentului, 27 septembrie, organizatorii au invitat expozantii la un cocktail, urmat de festivitatea de decernare a premiilor speciale PRINT SHOW TRANSILVANIA si un recital sustinut de Cristina Rus. Premiantii acestei editii au fost:
–    Firma ROMANIAN RENZ a fost premiata pentru cel mai mare stand
–    Firma MARINEX PRINT  a fost premiata pentru cel mai frumos stand
–    Firma CREATECH PLUS a fost premiata pentru originalitatea standului prin conceptul CHINA TOWN
–    Firma AGRESSIONE GROUP a fost premiata pentru cel mai popular stand

De asemenea, s-au mai acordat premii firmelor: IMPRESS DESIGN si AGRESSIONE GROUP pentru sprijinul acordat in realizarea catalogului oficial PRINT SHOW. Pentru un parteneriat media de succes au fost premiate publicatiile: TIPO GHID, AFACERI POLIGRAGICE si GRAPHIC ARTS & MEDIA.

Premiile speciale pentru sprijinul deosebit acordat in organizarea evenimentului au revenit in acest an partenerilor: EXPO TRANSILVANIA si ASOCIATIEI TIPOGRAFILOR DIN TRANSILVANIA.

Si in acest an evenimentul a fost unul de succes, acest lucru fiind dovedit de contractele si contactele incheiate in cele patru zile ale targului.

Bucuresti, 2.10.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *