free download 78 travel guides written by experts

Peste 10.000 de oameni au votat ce melodii vor sa asculte in gala X Factor

Pe 10 decembrie, gala X Factor o fac telespectatorii. Antena 1 a lansat publicului propunerea de a alege ce melodii vor să asculte la cea de-a şaptea gală live X Factor, iar feedbackul românilor este uimitor. Peste 10.000 de români au votat până acum melodiile preferate. S-au înregistrat aproape 31.000 de voturi, în total.

Antena 1 a lansat o nouă provocare, dându-le românilor posibilitatea să îşi aleagă melodiile pe care să le asculte în gala live X Factor de pe 10 decembrie, gală în care vor mai fi rămas şase finalişti. Peste 10.000 de români şi-au votat până acum melodiile preferate, din cele 18 propuneri făcute de Antena 1 şi echipa X Factor, iar numărul total de voturi înregistrat până la acea dată este de 30.894.

Având în vedere că în show vor mai fi pe 10 decembrie şase concurenţi, fiecare utilizator a putut vota pe site cel mult şase melodii, astfel încât fiecrui concurent să îi revină o melodie aleasă de public.

Topul celor mai votate melodii este condus detaşat de featuringul Rihanna & Eminem pentru piesa „Love the way you lie”, care a strâns până în acest moment peste 5000 de voturi. Cea de-a doua poziţie a clasamentului este ocupată de Jennifer Lopez şi Lil Wayne cu piesa „I’m into you”, melodie ce a adunat mai bine de 3400 de voturi până acum, iar locul trei este adjudecat de Tina Turner şi melodia „Simply the Best”, care a acumulat un total de peste 2700 de voturi.

Secţiunea Quiz a site-ului xfactor.a1.ro, cea în care telespectatorii îşi pot vota melodiile preferate a înregistrat până pe 23 noiembrie, 12,979 de vizitatatori unici. Quiz-ul se va desfăşura până pe 25 noiembrie, urmând ca apoi mentorii împreună cu concurenţii lor să pregătească melodiile pentru gala din 10 decembrie.

Spectacolul continuă însă şi în acest weekend, cand cei opt concurenţi rămaşi în competiţie vor interpreta melodii din repertoriul artiştilor care au scris istorie de-a lungul vremii şi care i-au inspirat pe mentorii lor. Printre ei se numără Bon Jovi, Mariah Carey, Michael Jackson, Beyonce. Surprizele nu se opresc aici.

Duminica, East 17, trupa care a marcat o generatie vine sa le cante telespectatorilor Antenei 1. Una dintre cele mai populare grupuri de băieţi din Marea Britanie, de la mijlocul anilor 90, revine în atenţia publicului în această duminică, în cadrul celei de-a cincea gală live X Factor.Cu peste 20.000.0000 de discuri vândute în întreaga lume, băieţii de la East 17 au lansat hituri care au devenit emblema generaţiei în blugi şi bocanci. „Stay another day”, „House of love”, „It’s Alright” sau „Let it rain”, inspirate din subiecte ca dragoste, război sau pace, piesele celor de la East 17 au făcut înconjurul lumii, atrăgând simpatia oamenilor de pretutindeni.

Bucuresti, 24.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *