free download 78 travel guides written by experts

Pepe, prins in avalansa la Balea Lac

Vezi ce farsă incredibilă i-a pregătit Dan Negru marţi, în prima ediţie Plasa de stele!

Farsă spectaculoasă la “Plasa de stele”! După ce, sezon după sezon, a atras vedete autohtone în situaţii dintre cele mai bizare, Dan Negru revine în forţă marţea aceasta la Antena 1 cu noi ediţii ale emisiunii “Plasa de stele”. În prim plan va fi de această dată Pepe, victimă a unei farse care a antrenat o adevărată desfăşurare de forţe. Momentul pe care, cu siguranţă, Pepe nu-l va uita vreodată a fost filmat la Bâlea Lac, acolo unde a fost provocată o avalanşă! Blocat într-un tunel, cu foarte puţine resurse la îndemână, cântăreţul a trebuit să găsească soluţii pentru a face faţă situaţiei. Mai mult, în tunel, Pepe a fost confruntat şi cu alte provocări. Cântăreţul s-a trezit înconjurat de opt femei şi un travestit care făceau parte dintr-o grupare de feministe revoltate. Cum s-a descurcat Pepe, rămâne de văzut marţea aceasta, de la 20.20, la Plasa de stele.

Pepe a fost atras în această farsă spectaculoasă sub pretextul unei filmări pentru promovarea Hotelului de gheaţă de la Bâlea Lac. Ajuns acolo, cântăreţul va avea surpriza de a găsi şi un grup de feministe care protestau revoltate şi în scurt timp va afla că în preajmă avusese loc o avalanşă, salvamontiştii venind cu victima pe targă pentru a o adăposti. Ce se va întâmpla în continuare îl va lăsa pe Pepe cu răsuflarea tăiată, acesta devenind el însuşi victima unei avalanşe!

Strigăte disperate, un tunel blocat, oameni prinşi în valul de zăpadă, aşa începe povestea spectaculoasă a unei farse de senzaţie pentru Pepe! Blocat în tunel alături de nouă participante la protestul feministelor, Pepe a trebuit să găsească o scăpare în condiţii incredibile, reacţiile femeilor ajungând să fie din ce în ce mai şocante, la un moment dat, acestea chiar încolţindu-l pe cântăreţ. Cum a ieşit Pepe din tunel, ce soluţii a găsit pentru a face faţă grupului de protestatare şi ce reacţii a avut când a descoperit că totul a fost o farsă, rămâne de văzut marţi, de la 20.20, la Plasa de stele!

Mai multe informaţii puteţi afla accesând pagina oficială plasadestele.a1.ro. Aşteptăm părerile voastre despre se va întampla în noul sezon “Plasa de stele”, dacă va scăpa Negru de răzbunarea vedetelor sau vor reuşi acestea să-l prindă în plasă, pe pagina de Facebook a emisiunii, facebook.com/plasadestele.

Bucuresti, 06.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *