free download 78 travel guides written by experts

Penultima editie de auditii pe nevazute a adus in echipele antrenorilor voci autentice

Ieri seară Vocea României a adus telespectatorilor penultima ediție a audițiilor pe nevăzute, care a completat echipele antrenorilor cu încă șapte concurenți ce vor trece în etapa următoare alături de Loredana, Smiley, Marius Moga și Tudor Chirilă.

150 de voci au ajuns pe scena de la Vocea României și și-au încercat norocul la cea mai bună competiție a vocilor. Până acum 49 de concurenți au reușit să convingă antrenorii că vocea lor merită să meargă mai departe și au acel ceva pe care ei îl caută: personalitate, curaj, autenticitate. Peste 2.7 milioane de românii au urmărit aseară Vocea României în minutul de aur de la 20:56. Pe tot parcursul emisiunii peste 2 milioane de români au urmărit evoluția concurenților și bătălia antrenorilor, care a devenit din ce în ce mai strânsă aproape de final.

Ediția Vocea României cu numărul șase a înregistrat 14.4 puncte de rating și 30.8% share în intervalul de difuzare 20:31 – 22:54, pe publicul comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani. Postul de televiziune de pe locul doi a reușit să obțină 9.1 puncte de rating și 19.6% share.

La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus cu 11.8 puncte de rating și 22.2% share, pe când următorul post clasat a înregistrat o audiență medie de 8.5 puncte de rating și 16% share.

La nivel național, PRO TV rămâne și de această dată pe primul loc cu o audiență medie de 11.3 puncte de rating și 21.4% share, locul secund înregistrând 7.7 puncte de rating și 14.6% share.

Voci autentice, ironie și improvizație

Robert Costin a deschis seara cu o piesă de dragoste, perfectă pentru vremea de afară. You raise me up interpretată la pian și voce i-a făcut pe Smiley și Moga să întoarcă scaunele și să vadă cine este vinovatul pentru care s-au luptat. Smiley l-a ghicit încă dinainte ca Robert să ia decizia: „Eu văd în ochii tăi că ești hotărât!”, și astfel antrenorul a ieșit învingător în lupta de a-l convinge să vină în echipa lui.

Matei Chioariu este concurentul care a demonstrat că actor la actor trage. Rețeta succesului pentru el a fost multă personalitate, piesa Long train running și multă improvizație, lucruri care l-au cucerit pe Tudor Chirilă, care i-a oferit un loc în echipa lui. Concluzia lui Tudor la prestația lui Matei a fost simplă și la obiect: „Băi, deci ești personaj!”

Alexandra Dimitriu a ales o altfel de abordare a piese Crazy și a reușit să dea startul luptei între cei patru antrenori. Loredana, Smiley, Moga și Tudor au fost impresionați de prestația ei și s-au străduit să o convingă cu argumente care mai de care mai atrăgătoare să vină în echipa lor. Cu toate că Alexandra i-a spus lui Tudor: „Hai că de mult îmi doresc să te cunosc!”, ea a ales să meargă mai departe cu Moga.

Tatiana Heghea, o frumusețe rară venită de peste Prut a cucerit-o pe Loredana cu piesa Unbreak my heart. Când s-au întors scaunele și s-a văzut pe fața băieților uimirea, Lori a exclamat: „Ce bine îmi pare că ați luat țeapă!”

Man Tudor a reușit să cânte pe două voci complet diferite piesa This woman’s work, făcându-i pe antrenori să se întrebe dacă sunt doi concurenți pe scenă. Chirilă a mizat pe el și pe dualitatea vocii: „M-am speriat că nu o să mai cobori din mansardă!”, descoperind că poate face multe lucruri minunate cu el.

Diana Bucșă a demonstrat că nu este Alone ci are o întreagă echipă alături, pe cea a lui Moga. Impresionat de cum a intrepretat această piesă, Marius i-a oferit o șansă Dianei pentru etapa următoare, iar Smiley a ținut să o încurajeze spunându-i: „Marius va avea grijă de acutele tale!”

Încă o voce masculină l-a făcut pe Tudor să întoarcă scaunul. De data aceasta, Ioan Panait a avut acest efect asupra lui prin piesa Suspicious Minds. Timbrul lui și intrepretarea l-au făcut pe Chirilă să spună: „Mi-a plăcut foarte mult!”

Bătălia între cei patru antrenori a luat cu asalt scena pentru ultimul concurent, Botond Suranyi, care a încheiat seara pe același ton romantic pe care a debutat cu piesa I should have bought you flowers. Dialogul savuros a trecut de la un antrenor la altul, fiecare argumentând de ce trebuie să vină la el în echipă, însă având grijă de fiecare dată să demonteze argumentele celorlalți. Smiley a spus: „Unul care a fost deturnat a câștigat Vocea României!”, însă după toată lupta Loredana a fost cea care i-a mulțumit că are încredere în ea.

Până acum Loredana, Smiley și Tudor sunt la egalitatea cu câte 12 concurenți, iar Marius Moga a adus în echipa sa 13 concurenți. Pentru ulima ediție de audiții pe nevăzute locurile rămase sunt limitate, doar 7 voci lipsesc pentru ca echipele antrenorilor să fie complete.

Audițiile pe nevăzute sunt disponibile în premieră și pe telefon. Românii care descarcă aplicația „Fii Antrenor” din App Store sau Google Play pot trăi experiența de antrenor și își pot face echipă la Vocea României.

Vocea României – Doar Vocea contează! Vineri, de la 20:30, la PRO TV!

Bucuresti, 18.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *